Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Tiggelman Almere

Palmpolstraat
14

1327 CG
Almere


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:30
dinsdag: 8:00-17:30
woensdag: 8:00-17:30
donderdag: 8:00-17:30
vrijdag: 8:00-17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Tiggelman Almere

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Almere, Almere Stad, Almere Poort, Almere Hout, Almere Haven of Almere Buiten

Auto huren in Almere? Hop hop, naar Autohopper autoverhuur in Almere! Bij Autohopper Almere huur je een moderne auto voor een superscherpe prijs. Al onze auto's zijn maximaal twee jaar oud en voorzien van minimaal een ijskoude airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Wij hebben meerdere modellen huurauto's beschikbaar. Van een compacte stadsauto tot een ruime station voor bijvoorbeeld je vakantie, Autohopper Almere heeft 'm in de vloot! Autohopper is no-nonsense. Onze verhuurvoorwaarden zijn duidelijk en begrijpelijk: de prijs die je op deze pagina ziet, is de prijs die je betaalt. Inclusief btw, verzekering, pechhulp én 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Lekker simpel en zonder addertjes onder ’t gras. Wij houden zelf ook niet van verrassingen achteraf namelijk. Dus, auto huren in Almere? Ga dan hop hop, naar Autohopper!

Daarom kies je Autohopper autoverhuur

  • Je huurt altijd de allernieuwste modellen huurauto’s
  • Géén verrassingen achteraf dankzij onze duidelijke prijzen incl. btw, verzekering, pechhulp en 100 vrije km's per dag
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • De hoogst beoordeelde autoverhuurketen volgens Klantenvertellen

Met je huurauto in Almere en omgeving

Almere is qua inwoners de grootste stad van de provincie Flevoland. De stad dankt haar bestaan aan het groeiende aantal mensen die in Amsterdam wilden wonen na de Tweede Wereldoorlog, want de polders waren eigenlijk voornamelijk bedoeld voor de landbouw. De eerste woningen werden in 1976 opgeleverd. De gemeente Almere bestaat uit verschillende stadsdelen: Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout en Almere Poort. Almere Pampus en Almere Oosterwold zijn nog in ontwikkeling.

Als je lekker wil winkelen, kan je dit het beste doen in Almere Stad, al hebben Almere Haven en Almere Buiten ook grote winkelgebieden. Ook al is de stad vrij jong, je vindt hier wel een aantal mooie rijks- en oorlogsmonumenten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de scheepswrakken De Visbun en Het Hanzeschip in Almere Stad, bij De Molensteen in Almere Buiten of één van de andere vele scheepswrakken die de stad rijk is. Hou je van cultuur, dan kan je een bezoekje brengen aan de bioscoop of aan één van de drie theaters. Ook worden er regelmatig grote evenementen en festivals gehouden in de stad, zoals de Libelle Zomerweek en Stadsfestival Zand.

Wil je een auto huren in Almere voor een dagje erop uit? Met je huurauto kan je gemakkelijk naar Amsterdam of naar het Gooi rijden. Lekker shoppen in de grote stad, of wandelen door de prachtige omgeving van Het Gooi. Bij lekker weer geniet je aan het water bij het Gooimeer of het IJmeer. Genoeg te doen met je huurauto in de buurt van Almere! 

Busje huren in Almere, Almere Stad, Almere Poort, Almere Hout, Almere Haven of Almere Buiten

Wil je een busje huren in Almere, omdat je grote spullen moet vervoeren of binnenkort gaat verhuizen? Huur dan een bestelauto, bestelbus, verhuisbus of bakwagen bij Autohopper in Almere. Je huurt bij ons eenvoudig en snel de bus voor jouw klus, altijd luxe uitgerust met minimaal airco en audio installatie. En dat voor een scherpe prijs! Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift. Ideaal voor zie zware wasmachine! Je mag in al onze bestelbusjes rijden met je B-rijbewijs. Reserveer op deze pagina eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper Almere! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Vragen over Autohopper autoverhuur Almere