Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Amstelland

Bouwerij
75

1185 XW
Amstelveen


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:30
dinsdag: 8:00-17:30
woensdag: 8:00-17:30
donderdag: 8:00-17:30
vrijdag: 8:00-17:30
zaterdag: 9:00-17:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Amstelland

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Amstelveen of Amstelhoek

Auto huren in Amstelveen? Hop hop, naar Autohopper! Bij Autohopper Amstelveen huur je een moderne, luxe auto voor een superscherpe prijs. Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto huurt met relatief weinig kilometers op de teller. Je huurauto is luxe uitgerust en heeft minimaal airconditioning, audio installatie en vijf deuren. De op deze pagina getoonde prijzen zijn inclusief inclusief all-risk verzekering & pechhulp, btw en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan! Bekijk hier welke huurauto’s je kan vinden bij Autohopper Amstelveen. Dus, auto huren in Amstelveen? Hop hop, naar Autohopper!

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Met meer dan 100 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Eén van de hoogst scorende autoverhuurders van Nederland

Busje huren in Amstelveen of Amstelhoek

Busje huren in Amstelveen? Ook dat kan bij Autohopper Amstelveen! Wij hebben een aantal bestelbusjes en bakwagens beschikbaar. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift. Scheelt heel wat sjouwen én en zere rug! Ook een fijne bijkomstigheid: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs! Reserveer ‘m gemakkelijk via deze pagina en huur jouw busje bij Autohopper Amstelveen.

Verken Amstelveen met je huurauto

De Noord-Hollandse stad Amstelveen grenst aan Amsterdam en is dichtbij luchthaven Schiphol. Dit maakt Amstelveen een ideale uitvalsbasis voor toeristen en expats. In Amstelveen wonen relatief veel 65+ 'ers en mensen met een niet-Nederlandse achtergrond. Het merendeel van de laatste groep zijn Japanners, vanwege een aantal Japanse hoofdkantoren die in de stad Amstelveen gevestigd zijn. Verwacht wordt dat het aantal bedrijven die zich in Amstelveen vestigen de komende jaren verder toe gaat nemen. Zo wordt Amstelveen steeds meer een stad waar mensen (al dan niet) tijdelijk verblijven voor werk. Ben je voor kortere tijd in Amstelveen en wil je niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Dan is een huurauto van Autohopper Amstelveen een goed idee! Wil je langer dan een maand een auto huren in Amstelveen? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken voor zakelijk huren. 

Voor toeristen die een weekendje in Amstelveen zijn is ook zeker genoeg te doen in Amstelveen en omgeving. Amstelveen is allereerst een groene gemeente. Zo ligt het grootste deel van het Amsterdamse bos in Amstelveen. Ook vind je in de gemeente verschillende heemparken, zoals het Broersepark, de Braak, het Jac. P. Thijssepark en het Koos Landwehrpark. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan het Museum Jan van der Togt met een bijzondere collectie glaskunst. Ook kan je heerlijk winkelen in het overdekte Stadshart Amstelveen of in de stad zelf. Vanzelfsprekend kan je een auto huren voor een bezoekje aan Amsterdam. In dat geval kan je het beste naar de P+R RAI Amsterdam of bij P+R Olympisch stadion je auto parkeren en met het openbaar vervoer de stad verder verkennen. 

Veelgestelde vragen