Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van.

Auto of bus huren in Amsterdam?

Amsterdam Diemen
Piersonstraat 11
1112 AV Amsterdam Diemen
020-2091011
Map

Met je huurauto in Amsterdam 

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en daarmee ook dé toeristenstad van ons land. Amsterdam staat in de top 5 van meest bezochte Europese steden en ontvangt er jaarlijks zo'n 5 miljoen. Niet gek dus dat je aan één dag Amsterdam niet genoeg hebt om alle hoogtepunten van de stad te ontdekken. Winkelen doe je in de Kalverstraat, of als je portemonnee (behoorlijk wat) dikker is aan de P.C. Hooftstraat. Ook kan je een bezoekje brengen aan de dagelijkse Albert Cuypmarkt. Hou je van cultuur, dan zijn er genoeg musea te vinden. De meest bezochte zijn het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum en het Anne Frankhuis. Of wat dacht je van de wassenbeelden collectie in het Madame Tussauds? De meest populaire toeristenattractie blijven toch wel de rondvaartboten over de Amsterdamse grachten. Een drankje drink je op het altijd drukke Leidseplein of het Rembrandtplein. In de omgeving vind je meer dan genoeg kroegjes en clubs om je de hele avond (en nacht) zoet te houden. 

Ben je langere tijd in Amsterdam en wil je de omgeving van Amsterdam verkennen met je huurauto? Dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden! Rijd bijvoorbeeld met je huurauto in minder dan 20 minuten van Autohopper Amsterdam Noord naar de Zaanse Schans. Dit unieke dorp staat vol houten huisjes, molens en schuren. Maak een mooie fiets- of vaartocht en bezoek de kaasmakerij, tinnegieterij of het pakhuis waar klompen worden gemaakt. Een leuk én leerzaam dagje uit in de buurt van Amsterdam! 

Ook kan je het gezellige vissersdorp Volendam bezoeken tijdens je weekendje Amsterdam met je huurauto. Vanaf onze vestiging rijd je de A10 op, na 3,5 kilometer vervolg je je weg op de N247 en na 15 kilometer sla je af naar de Zeddeweg. Binnen een half uurtje sta je van een lekker visje te genieten in Volendam! Heb je nog wat tijd over? Pak dan de boot naar het pittoreske Marken en geniet van het uizicht over de Gouwzee en de authentieke visserswoningen op dit voormalige eiland. 

Ben je een waterliefhebber? Vanuit Amsterdam ben je ook zo in Het Gooi of bij de prachtige Loosdrechtse plassen. Na een goed half uur rijden vanaf onze vestiging parkeer je je auto aan het strand in IJmuiden, Bloemendaal aan Zee of Zandvoort aan Zee. Let er wel even op dat je hier het grootste deel van het jaar op veel plekken moet betalen voor het parkeren. 


Veelgestelde vragen

Kan ik ook een auto huren in Amsterdam voor 1 dag?
Ja, en dat gewoon voor ons vaste, lage dagtarief. Waar de grotere autoverhuurbedrijven juist hogere kosten rekenen als je een auto voor 1 dag wil huren, betaal je bij ons een vast en laag dagtarief.

Ik wil een auto huren zonder creditcard in Amsterdam, kan dat bij jullie?
Ja, bij Autohopper Amsterdam betaal je de huurauto en de borg gewoon met je pinpas. Je hebt dus geen creditcard nodig. Het is niet mogelijk om contant te betalen bij Autohopper Amsterdam.

Ik wil een 6, 7, 8 of 9 persoons auto of busje huren in Amsterdam, wat zijn de mogelijkheden? 
Op zoek naar een personenbus? Zoek dan niet verder! Bij Autohopper hebben we verschillende bussen voor je beschikbaar. 

Kan ik een auto huren voor een paar uur of halve dag in Amsterdam?
In principe niet, maar in overleg is er een hoop mogelijk! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik ook een auto huren zonder borg te betalen bij jullie vestiging in Amsterdam?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je kan de borg wel verlagen door het Eigen Risico gedeeltelijk afkopen, dit kan je doen in stap 2 van je online reservering. 

Ik ben student, kan ik goedkoop een auto huren in Amsterdam?
De promotieauto is onze goedkoopste huurauto: dit is dezelfde, nieuwe auto als een reguliere compacte auto, maar dan met stickers. Omdat je reclame voor ons maakt, komen wij je tegemoet in de prijs! 

Auto huren met trekhaak in Amsterdam
Wil je een auto huren met trekhaak in Amsterdam? Geen probleem! Selecteer in stap 2 van je online reservering de optie 'trekhaak' en wij doen onze uiterste best om je huurauto te voorzien van een trekhaak. Zeker weten dat je een auto met trekhaak huurt? Neem dan even telefonisch contact op.  

Ik wil graag een elektrische auto huren in Amsterdam, zijn er mogelijkheden?
Jazeker, wij hebben deze zelf niet standaard beschikbaar maar onze Autohopper collega's kunnen ons vaak wel aan een elektrische auto helpen. Neem even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Auto huren voor één maand Amsterdam
Op zoek naar een auto voor een langere tijd? Wellicht is shortlease dan interessant! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil graag kilometervrij huren, kan dat?
Nee, km vrij huren is bij ons niet mogelijk. Bij de huurauto zitten altijd 100 vrije kilometers per dag inbegrepen. Ga je daar overheen, dan betaal je € 0,18 per extra km. Het is niet mogelijk om een km bundel te kopen. 

Kan ik een VIP bus huren in Amsterdam?
Wij hebben geen VIP-bus in ons assortiment in Amsterdam, maar hebben we wel beschikbaar in het wagenpark van Autohopper. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhuren jullie ook exclusieve auto's in Amsterdam?
In principe niet, ons aanbod kan je hierboven vinden. Wel kunnen we natuurlijk met je meedenken, dus neem gerust contact met ons op. 

Kan ik een auto huren in Amsterdam als ik 18, 19 of 20 jaar ben?
Jazeker, wij doen niet moeilijk! Je hebt je rijbewijs gehaald en dus bewezen dat je auto kan rijden. Je mag bij ons gewoon een auto of bus huren, ook als je minder dan één jaar je rijbewijs hebt.

Kan ik goedkoop een auto huren in Amsterdam?
Dat is zeker mogelijk! Bij Autohopper Amsterdam huur je altijd voor de beste prijs een auto of bus. Bekijk hierboven onze prijzen en het aanbod!