Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto of bus huren in Amsterdam?

Overzicht vestigingen Amsterdam

Autohopper Amsterdam Diemen

Piersonstraat 11
1112 AV, Amsterdam diemen
020-2091011

Met je huurauto in Amsterdam 

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en daarmee ook dé toeristenstad van ons land. Amsterdam staat in de top 5 van meest bezochte Europese steden en ontvangt er jaarlijks zo'n 5 miljoen. Niet gek dus dat je aan één dag Amsterdam niet genoeg hebt om alle hoogtepunten van de stad te ontdekken. Winkelen doe je in de Kalverstraat, of als je portemonnee (behoorlijk wat) dikker is aan de P.C. Hooftstraat. Ook kan je een bezoekje brengen aan de dagelijkse Albert Cuypmarkt. Hou je van cultuur, dan zijn er genoeg musea te vinden. De meest bezochte zijn het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Anne Frank huis. Of wat dacht je van de wassenbeelden collectie in het Madame Tussauds? De meest populaire toeristenattractie blijven toch wel de rondvaartboten over de Amsterdamse grachten. Een drankje drink je op het altijd drukke Leidseplein of het Rembrandtplein. In de omgeving vind je meer dan genoeg kroegjes en clubs om je de hele avond (en nacht) zoet te houden. 

Ben je langere tijd in Amsterdam en wil je de omgeving van Amsterdam verkennen met je huurauto? Dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden! Rijd bijvoorbeeld met je huurauto in minder dan 20 minuten van Autohopper Amsterdam Noord naar de Zaanse Schans. Dit unieke dorp staat vol houten huisjes, molens en schuren. Maak een mooie fiets- of vaartocht en bezoek de kaasmakerij, tinnegieterij of het pakhuis waar klompen worden gemaakt. Een leuk én leerzaam dagje uit in de buurt van Amsterdam! 

Ook kan je het gezellige vissersdorp Volendam bezoeken tijdens je weekendje Amsterdam met je huurauto. Vanaf onze vestiging rijd je de A10 op, na 3,5 kilometer vervolg je je weg op de N247 en na 15 kilometer sla je af naar de Zeddeweg. Binnen een half uurtje sta je van een lekker visje te genieten in Volendam! Heb je nog wat tijd over? Pak dan de boot naar het pittoreske Marken en geniet van het uitzicht over de Gouwzee en de authentieke visserswoningen op dit voormalige eiland. 

Ben je een waterliefhebber? Vanuit Amsterdam ben je ook zo in Het Gooi of bij de prachtige Loosdrechtse plassen. Na een goed half uur rijden vanaf onze vestiging parkeer je je auto aan het strand in IJmuiden, Bloemendaal aan Zee of Zandvoort aan Zee. Let er wel even op dat je hier het grootste deel van het jaar op veel plekken moet betalen voor het parkeren. 

Neem contact met ons op via

Bel ons
055 - 260 00 02
Werkdagen van 9:00 tot 17:00

Breng een bezoekje
Bekijk onze vestigingen
Altijd één in de buurt

Mail ons
Service@autohopper.nl
Dag en nacht 24/7

Veelgestelde vragen