Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Van As

Hattemse Beek
61

7335PB
Apeldoorn-West


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:00
dinsdag: 8:00-17:00
woensdag: 8:00-17:00
donderdag: 8:00-17:00
vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 10:00-14:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Van As

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Apeldoorn-West of Appen

Wil jij een moderne, luxe en jonge auto huren in Apeldoorn west? Dat kan bij Autohopper van As! Autohopper in Apeldoorn west is één van de no-nonsense autoverhuurders van Nederland. Simpel, transparant en zonder addertjes onder het gras een auto huren. Daar staan wij voor. Bij Autohopper kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Een huurauto van Autohopper in Apeldoorn west is altijd luxe uitgevoerd, wordt schoon afgeleverd en is maximaal twee jaar oud. Je krijgt dus altijd een degelijke, moderne auto mee. Die prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Wil je een kinderzitje? Die huur je er gemakkelijk bij! Je vindt ons aan de Hattemsebeek, aan de rand van Apeldoorn bij Ugchelen. Wanneer mogen wij jou verwelkomen? We schenken graag een kopje koffie voor je in! 

Hierom kies je voor Autohopper Apeldoorn-West

  • Je huurt altijd een jonge auto van maximaal twee jaar oud
  • Géén verrassingen achteraf door onze duidelijke prijzen inclusief verzekering, pechhulp & btw
  • Uiterlijk de volgende werkdag je borg terug dankzij retourpinnen
  • Eén van de best beoordeelde autoverhuurders van Nederland met een 9
  • De grootste autoverhuurder van Nederland met meer dan 100 vestigingen

Busje huren in Apeldoorn-West of Appen

Ga je verhuizen of moet je om een andere reden een heleboel spullen van A naar B vervoeren? Het wordt een stuk makkelijker en comfortabeler met een bestelbusje, verhuisbus of bakwagen van Autohopper in Apeldoorn west, bij Ugchelen. Ook de busjes die je kan huren bij Autohopper zijn luxe uitgerust met in ieder geval airco en radio. De bakwagen, of bestelbus met 20m3 laadruimte, heeft zelfs een elektrische laadlift! Ideaal voor die zware wasmachine en koelkast! Ben je van plan om met meerdere personen een weekendje weg of op vakantie te gaan? En past dat niet in een personenauto? Huur dan snel je personenbus bij Autohopper Apeldoorn west. Gezellig met je hele familie, team of vriendengroep in een busje naar je bestemming rijden in plaats van achter elkaar aan. Onze personenbusjes hebben genoeg bagageruimte voor alle inzittenden. Onze dubbelcabine bus met 6 zitplekken heeft zelfs 3m3 laadruimte! Wat ook nog exra handig is, je mag al onze bussen gewoon besturen als je een B-rijbewijs hebt. Reserveer jouw bestelbusje gemakkelijk en snel via deze pagina. Tot snel!  

Aanhangwagen huren in Apeldoorn-West of Appen

Wil je toch liever een aanhangwagen huren? Ook dat kan bij Autohopper van As in Apeldoorn west! Onze aanhangers zijn ruim en stevig en inclusief huif van het merk Hapert. En hoe langer je huurt, hoe goedkoper de aanhangwagen per dag wordt. Onze aanhangwagen heeft de volgende afmetingen: 1,50 (h) x 1,25 (b) x 2,50 (d). Reserveer jouw aanhanger eenvoudig online!