Auto huren in Arnhem

Autohopper Arnhem, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijv. Volkswagen Up of Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijv. Citroën C1, VW Up

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijv. VW Golf, Renault Megane

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Ruim station

Bijv. Kia Cee'd SW, Ford Focus Station

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. VW Transporter, Citroën Jumpy

dag65,-
weekend111,-
week390,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroën Jumper / Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-

Vestiging Autohopper Arnhem

Autohopper Arnhem
Dr. C. Lelyweg 2A-2
6827 BH
Arnhem

Auto huren in Arnhem

Auto huren in Arnhem? Bij Autohopper in Arnhem huur je luxe en nieuwe auto’s tegen de scherpste tarieven. Wij staan bekend als de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Huur je een auto bij Autohopper in Arnhem, dan ben je ervan verzekerd dat je een luxe auto huurt die maximaal twee jaar oud is. Bekijk op deze pagina welke huurauto’s je kan vinden in Arnhem.

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Arnhem

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Arnhem? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Arnhem. Lekker makkelijk, ruim en luxe uitgevoerd. En dat voor een scherpe prijs. Uiteraard kan je ook voor andere zaken een verhuisbus huren. Een dagje Ikea kan nog wel eens uit de hand lopen en dan koop je toch die bank of die leuke kast. Huur gemakkelijk die bakwagen of bestelbus bij Autohopper Arnhem en ga niet moeilijk doen met je eigen auto. Reserveer hier gemakkelijk jouw bus of neem telefonisch contact op met de autoverhuurder in Arnhem.

Autohopper autoverhuur in Arnhem

Maar waarom moet jij nou je auto huren in Arnhem bij Autohopper Arnhem? Omdat je bij Autohopper autoverhuur in Arnhem altijd een luxe, jonge auto huur voor een scherpe prijs. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt. Punt. We berekenen niet achteraf nog eens btw of andere rare kosten, what you see is what you get bij Autohopper in Arnhem. Natuurlijk kan je nog wel wat extra's bijboeken, maar in principe ben je klaar voor de prijs die je ziet. Daarin onderscheiden wij ons van andere autoverhuurders. Wanneer huur jij je auto of bus bij Autohopper in Arnhem? We hopen je snel te mogen verwelkomen! Wil je toch liever ergens anders een auto huren? Bekijk alle vestigingen.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101756 1756 beoordelingen

Alle reviews