Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Arnhem

Kramersgildeplein
92

6826 KP
Arnhem


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-20:00
dinsdag: 8:00-20:00
woensdag: 8:00-20:00
donderdag: 8:00-20:00
vrijdag: 8:00-20:00
zaterdag: 8:00-20:00
zondag: 8:00-20:00

Klanten vertellen over Autohopper Arnhem

9.5
24828 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Arnhem, Velp of Westervoort

Auto huren in Arnhem? Bij Autohopper in Arnhem huur je luxe en nieuwe auto’s tegen de scherpste tarieven. Wij staan bekend als de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Huur je een auto bij Autohopper in Arnhem, dan ben je ervan verzekerd dat je een luxe auto huurt die maximaal twee jaar oud is. Bekijk op deze pagina welke huurauto’s je kan vinden in Arnhem.

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Met meer dan 100 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf!
  • Eén van de hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijven van Nederland

Te doen met je huurauto in Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en is mooi gelegen aan de rand van de Veluwe. Een bezoekje aan park de Hoge Veluwe is dan ook een must als je deze stad bezoekt. Er is genoeg te doen in en rondom Arnhem. Bezoek bijvoorbeeld het Nederlands Openluchmuseum, waar je een goed beeld krijgt van de geschiedenis van Nederland door de eeuwen heen. Ook kan je met je huurauto een bezoekje brengen aan de Koninklijke Burgers' Zoo, één van de grootste dierentuinen van Nederland. Deze dierentuin staat wereldwijd bekend om de ecodisplays, waarin dieren en planten dicht bij hun oorspronkelijke natuurlijk kunnen leven. Vind je de Tweede Wereldoorlog en de Slag om Arnhem interessant? Ook dan is er een ruime keuze in bezienswaardigheden! Bezoek bijvoorbeeld het Arnhems Oorlogmuseum, Airborne at the Bridge of het Airborne museum in Oosterbeek. Gewoon even lekker rondslenteren en genieten van de mooie natuur? Ga dan naar Sonsbeek Park, dichtbij het centrum van Arnhem.

Busje huren in Arnhem, Velp of Westervoort

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Arnhem? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Arnhem. Lekker makkelijk, ruim en luxe uitgevoerd. En dat voor een scherpe prijs. Onze bakwagens zijn zelfs uitgerust met een elektrische laadlift! Lekker handig voor die zware wasmachine. Wist je dat je al onze busjes gewoon met je B-rijbewijs mag besturen? Reserveer hier gemakkelijk jouw bus of neem telefonisch contact op met de autoverhuurder in Arnhem. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Veelgestelde vragen