Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper van Zijl Boll Bunnik

Rumpsterweg
20

3981 AK
Bunnik


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:30
dinsdag: 8:00-17:30
woensdag: 8:00-17:30
donderdag: 8:00-17:30
vrijdag: 8:00-17:30
zaterdag: 9:00-11:00
zondag: 9:00-11:00

Klanten vertellen over Autohopper van Zijl Boll Bunnik

9.5
24827 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Bunnik

Auto huren in Bunnik? Kom naar Autohopper Bunnik! Bij ons huur je een nieuwe en luxe auto voor een superscherpe prijs. Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto mee krijgt! Verder zijn alle auto’s luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een ijskoude airco, een audio installatie en vijf deuren. Alle prijzen zijn inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Bekijk snel alle huurauto’s die je kan vinden in Bunnik. Dus, auto huren in Bunnik? Hop hop, naar Autohopper! Ook als je in de buurt bent van Odijk, Werkhoven en Vechten.

Daarom kies je voor Autohopper autoverhuur

  • Altijd de nieuwste modellen huurauto’s
  • Prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf!
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Te doen met je huurauto in de omgeving van Bunnik

Bunnik is een plaats in de provincie Utrecht en telt ongeveer 6.965 inwoners. Bunnik ligt op zo'n 20 minuten rijden van het centrum van Utrecht. Een leuk feitje, De Kromme Rijn stroomt door Bunnik! Op zoek naar een uitje in de buitenlucht? Dan is een Whatsapp moordtocht het perfecte uitje voor jou! Struin de stad af om de moordenaar te vinden, spannend! Ook zijn er talloze mooie wandel- en fiets routes te vinden in Bunnik.

Busje huren in Bunnik

Busje huren in Bunnik? Ook dat kan bij Autohopper Bunnik! Kies voor één van de bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens die wij beschikbaar hebben. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift. Scheelt heel wat tillen! Ook als je van plan bent om met meerdere personen op pad te gaan, kan je terecht bij Autohopper Bunnik. Wij verhuren namelijk ook luxe personenbusjes. Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden. En dat is in veel gevallen nog goedkoper ook! En het mooie is: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper Bunnik! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Veelgestelde vragen