Auto huren in Den bosch

Autohopper Jos van Boxtel Den Bosch, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijv. Volkswagen Up of Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijv. Citroën C1, VW Up

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijv. VW Golf, Renault Megane

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Ruim station

Bijv. Kia Cee'd SW, Ford Focus Station

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. VW Transporter, Citroën Jumpy

dag65,-
weekend111,-
week390,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroën Jumper / Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-

Vestiging Autohopper Jos van Boxtel Den Bosch

Autohopper Jos van Boxtel Den Bosch
Hervensebaan 11
5232JL
Den bosch
088-4006785

Auto huren in Den Bosch

Woon je in Den Bosch of omgeving en wil je een dagje weg met een huurauto? Bij Autohopper Den Bosch huur je een moderne en nieuwe auto voor een superscherpe prijs. Huur je een auto bij Autohopper Den Bosch, dan huur je bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Dit wil zeggen dat je een auto huurt voor een scherpe, ronde prijs en zonder addertjes onder ’t gras. Je huurauto is luxe uitgerust met minimaal airco, audio installatie en vijf deuren en is maximaal twee jaar oud is. 

Wil je een auto huren in Den Bosch? Kom dan naar Autohopper Den Bosch, onderdeel van de Jos van Boxtel groep. De Jos van Boxtel groep heeft vier autobedrijven, een schadeherstelbedrijf en een leasemaatschappij. Ze zijn erkend Toyota-, Nissan-, Suzuki- en Mitsubishidealer en Kia specialist. Je vindt Autohopper Den Bosch en Autobedrijf Jos van Boxtel 's-Hertogenbosch aan de Hervensebaan 11. 

Auto huren in Den Bosch bij Autohopper

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Den Bosch

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Den Bosch? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Den Bosch. Voor een scherpe prijs, lekker ruim en makkelijk. Ook voor andere zaken kan je een verhuisbus huren. Een dagje Ikea kan nog wel eens uit de hand lopen. Ga dan niet rotzooien met je eigen auto, maar huur eenvoudig die bestelbus bij Autohopper in Den Bosch. Reserveer online gemakkelijk jouw bus of bel de vestiging in Den Bosch.

Autohopper autoverhuur Den Bosch

Maar waarom zou je nou kiezen voor Autohopper autoverhuur in Den Bosch? Wij garanderen een aantal dingen: je huurt altijd een jonge auto of bus bij Autohopper autoverhuur in Den Bosch. Ten tweede maak je altijd gebruik van onze transparante, no-nonsense voorwaarden. Ook onze prijzen zijn altijd laag en transparant: de prijzen die je op deze pagina ziet zijn inclusief btw, verzekering en 100 kilometer per dag (daarna € 0,18 per kilometer). Je vindt Autohopper op 100 plekken in Nederland, dus altijd bij jou in de buurt. Makkelijk toch?   

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101756 1756 beoordelingen

Alle reviews