Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Den Helder

Bedrijfsweg
1A

1785AK
Den helder


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: 8:00-18:00
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 8:00-14:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Den Helder

9.5
24831 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Den Helder

Auto huren in Den Helder? Kom naar Autohopper! Alle huurauto’s van Autohopper zijn luxe uitgerust en vaak hagelnieuw. Onze huurauto’s zijn namelijk nooit ouder dan twee jaar. Zo ga je altijd op pad in een degelijke auto die weinig kilometers heeft gereden.Helder. Verder zijn alle auto’s luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een ijskoude airco, een audio installatie en vijf deuren. De getoonde prijzen zijn inclusief inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan! Op deze pagina zie je precies welke huurauto’s wij verhuren in Den Helder. Wil je een auto huren op Den Helder airport? Geef dit dan gerust aan ons door, wij leveren de gewenste auto daar gewoon voor je af.

Daarom kies je voor Autohopper

  • Altijd de nieuwste modellen huurauto’s
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen, pechhulp en 100 vrije km's per dag
  • De best beoordeelde autoverhuurder van Nederland
  • Met ruim 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
Afbeelding
Autohopper in Den Helder

Verken Den Helder met je huurauto

Den Helder is de meest noordelijk gelegen plaats op het vasteland van Noord-Holland. In deze marinestad omringd door water, staat de levendige vishandel dan ook centraal. In Den Helder vind je verschillende musea en andere bijzondere bezienswaardigheden, zoals de watertoren van Den Helder uit 1856. Na een jarenlange juridische strijd ziet het ernaar uit dat je de watertoren nu ook van binnen kan bekijken. In het prachtige park Hortus Overzee vind je naast een groot aantal bijzondere tropische planten ook een rustgevende Japanse tuin met stromend water, natuurstenen, bruggetjes, schildpadden en planten. Erg bijzonder om doorheen te wandelen! Natuurlijk vind je in Den Helder ook veel stranden. Wist je dat de Waddenzee zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat? Wij zijn niet anders gewend, maar het is natuurlijk erg bijzonder hoe de zee in dit gebied wegtrekt en een soort wandelpad tevoorschijn tovert bij eb. 

Wil je een auto huren voor een weekendje Texel? Dan ben je bij Autohopper aan het juiste adres! In de zomer vertrekt er twee keer per uur een boot vanuit Den Helder naar dit waddeneiland. Als je de oversteek met een personenauto's of busje met een maximale lengte van 6,50 m. wil maken, kan je gewoon een kaartje kopen bij het self-service loket. 

Busje huren in Den Helder

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Den Helder? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Den Helder. Wij hebben verschillende bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens beschikbaar. Ook onze busjes beschikken altijd over een ijskoude airconditioning en audio installatie. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Je rug zal je dankbaar zijn! En het mooie is: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Handig toch? 

Aanhangwagen huren in Den Helder

Wat je natuurlijk ook gewoon kan doen als je niet genoeg ruimte hebt in je eigen auto, is een aanhangwagen huren. Autohopper Den Helder verhuurt ruime en stevige aanhangwagens met huif van het merk Hapert. Deze aanhangers hebben de volgende afmetingen: 2,50 (l) x 1,25 (b) x 1,50 (h). Reserveer je aanhangwagen eenvoudig online bij Autohopper Den Helder!

Veelgestelde vragen