Auto huren in Deventer

Autohopper Grouwstra Deventer, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijvoorbeeld Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijvoorbeeld Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijvoorbeeld Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Midden station

Bijvoorbeeld Renault Clio of Skoda Fabia

dag50,-
weekend85,-
week300,-
0
Bus 6 persoons

Bijvoorbeeld Renault Trafic of Toyota Proace

dag85,-
weekend145,-
week510,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijvoorbeeld Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-

 

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje voor minimaal een week, dan krijg dubbele vrije kilometers! Je huurt je vakantieauto bij Autohopper inclusief:

  • 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km)
  • All-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden
  • BTW

Je bespaart dus tot wel 126,- per week!

Kies tijdens het reserveren een vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2019. De zomeractie met de dubbele vrije km's zal dan vanzelf verschijnen.

Vestiging Autohopper Grouwstra Deventer

Autohopper Grouwstra Deventer
Maagdenburgstraat 1
7421ZA
Deventer

Auto huren in Deventer

Auto huren in Deventer? Bij Autohopper Grouwstra in Deventer huur je voor een superscherpe prijs een moderne en luxe auto. Wij staan bekend als dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Wanneer je een auto huurt bij Autohopper in Deventer weet je zeker dat je een luxe auto huurt die maximaal twee jaar oud is. Hierboven zie je welke huurauto’s wij verhuren in Deventer.

Wil je een auto huren in Deventer bij Autohopper, dan ga je naar Grouwstra auto's. Autohopper Deventer is namelijk onderdeel van Grouwstra auto's, sinds 1991 al een begrip in Deventer en omstreken. Je kan hier naast het huren van een auto ook terecht voor de aanschaf en het leasen van nieuwe en gebruikte auto's en voor auto onderhoud. Je vindt Grouwstra auto's direct aan de A1 bij Deventer-Oost.

Auto huren in Deventer bij Grouwstra

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Deventer

Moet je binnenkort grote spullen vervoeren of ga je verhuizen? Of wil je om een andere reden een busje huren in Deventer? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Deventer. Voor een scherpe prijs is dat lekker ruim en makkelijk. Uiteraard kan je ook voor andere zaken een verhuisbus huren. Een dagje Ikea kan nog weleens uit de hand lopen en dan koop je toch per ongeluk die set stoelen of die leuke bank. Ga dan niet rotzooien met je eigen auto, maar huur eenvoudig die bestelbus of bakwagen bij Autohopper in Deventer. Reserveer je gewenste bus eenvoudig via de website of neem telefonisch contact op met Autohopper Deventer!

Autohopper autoverhuur in Deventer

Wat goed, je wil een auto huren in Deventer bij Autohopper autoverhuur! Wanneer je een auto huurt bij één van de Authopper autoverhuurbedrijven in Nederland, zijn er een aantal garanties die altijd op jou van toepassing zijn:

- Altijd de nieuwste auto's
- Heldere en duidelijke voorwaarden
- Met 100 locaties altijd in de buurt
- Scherpe, transparante prijzen

Twijfel dus niet langer, huur een auto bij Autohopper autoverhuur in Deventer via deze pagina en... hop! Voor je het weet ben je op je bestemming! Wil je toch een auto huren bij één van de andere Autohopper vestigingen? Bekijk op deze pagina waar je ons allemaal kan vinden!

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101770 1770 beoordelingen

Alle reviews