Auto huren in Eindhoven

Autohopper Wallinga, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijvoorbeeld Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijvoorbeeld Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijvoorbeeld Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-

 

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje voor minimaal een week, dan krijg dubbele vrije kilometers! Je huurt je vakantieauto bij Autohopper inclusief:

  • 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km)
  • All-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden
  • BTW

Je bespaart dus tot wel 126,- per week!

Kies tijdens het reserveren een vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2019. De zomeractie met de dubbele vrije km's zal dan vanzelf verschijnen.

Vestiging Autohopper Wallinga

Autohopper Wallinga
Vaalserbergweg 307
5628CH
Eindhoven

Auto huren in Eindhoven

Wil je een luxe auto huren in Eindhoven? Huur jouw auto bij Autohopper, dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren. Daarom huur je bij Autohopper altijd een auto voor een scherpe en ronde prijs, tegen heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Wanneer je een auto huurt bij Autohopper in Eindhoven weet je zeker dat je een luxe auto huurt. Alle huurauto's van Autohopper zijn maximaal twee jaar oud is. Bekijk op deze pagina alle huurauto’s die je kan vinden in Eindhoven.

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Eindhoven

Moet je binnenkort grote spullen verhuren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Eindhoven? Huur een busje bij Autohopper in Eindhoven! Lekker ruim en makkelijk en altijd voor een scherp prijsje. Uiteraard kan je ook voor andere zaken een busje huren. Wanneer er grote spullen zijn om te vervoeren, ga dan niet rotzooien met je eigen auto, maar huur gemakkelijk een bus bij Autohopper in Eindhoven. Reserveer ‘m gemakkelijk online of neem contact op met de verhuurbalie in Eindhoven.

Autohopper autoverhuur Eindhoven

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare en goedkope huurauto of bus en wil je rekenen op betrouwbare en transparante service? We kunnen je met mooie woorden overtuigen om naar Autohopper Eindhoven te komen, maar deze service moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Wat we je wel kunnen garanderen:

- Altijd een nieuwe, luxe auto
- Scherpe en transparante prijzen
- Heldere verhuurvoorwaarden
- Met 100 locaties altijd bij jou om de hoek

Heb je dus tijdelijk een auto of busje nodig in Eindhoven? Kom dan naar Autohopper Wallinga in Eindhoven! Wil je een auto huren op het vliegveld van Eindhoven? Ook dat is mogelijk, wij leveren (tegen betaling) de auto's af en halen ze ook weer op bij Eindhoven Airport.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101770 1770 beoordelingen

Alle reviews