Auto huren in Emmen

Autohopper Louwes, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijvoorbeeld Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijvoorbeeld Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijvoorbeeld Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijvoorbeeld Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Midden station

Bijvoorbeeld Renault Clio of Skoda Fabia

dag50,-
weekend85,-
week300,-
0
Ruim station

Bijvoorbeeld Toyota Auris of Ford Focus

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
MPV

Bijvoorbeeld Nissan X-Trail

dag99,-
weekend168,-
week594,-
0
Bus 9 persoons

Bijvoorbeeld Ford Transit Custom

dag119,-
weekend202,-
week714,-
0
Bestelauto 3 m³ laadruimte

Bijvoorbeeld Volkswagen Caddy of Citroen Berlingo

dag54,-
weekend92,-
week324,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijvoorbeeld VW Transporter of Citroen Jumpy

dag65,-
weekend111,-
week390,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijvoorbeeld Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-
0
Aanhangwagen

Aanhangwagen + huif Hapert

dag35,-
weekend60,-
week210,-

 

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje voor minimaal een week, dan krijg dubbele vrije kilometers! Je huurt je vakantieauto bij Autohopper inclusief:

  • 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km)
  • All-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden
  • BTW

Je bespaart dus tot wel 126,- per week!

Kies tijdens het reserveren een vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2019. De zomeractie met de dubbele vrije km's zal dan vanzelf verschijnen.

Vestiging Autohopper Louwes

Autohopper Louwes
Jules Verneweg 31
7821AD
Emmen

Auto huren in Emmen

Auto huren in Emmen? Dat doe je voordelig bij Autohopper! Bij Autohopper Emmen huur je tegen een uiterst scherp tarief een nieuwe en luxe auto. Ronde prijzen, heldere voorwaarden, lekker simpel en zonder addertjes onder ’t gras. Dat vinden wij wel zo prettig. Een huurauto bij Autohopper in Emmen is meestal niet ouder dan één jaar en is altijd luxe uitgevoerd. Wil je dus een auto huren in Emmen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de beschikbare huurauto’s van Autohopper Emmen.

Autohopper Emmen is onderdeel van Louwes Autocenters, al sinds 1977 een begrip in de omgeving van Emmen. Bij dit familiebedrijf kan je naast het huren van een auto ook terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Je vindt Louwes Autocenters aan de Jules Verneweg 31 in Emmen.

auto huren in Emmen - teamfoto

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Emmen

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Emmen? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Emmen. Lekker ruim en makkelijk en dat voor een scherp prijsje. Uiteraard kan je ook voor andere zaken een verhuisbus huren. Een dagje Ikea kan nog weleens uit de hand lopen en dan koop je toch per ongeluk die bank of die leuke kast. Ga dan niet rotzooien met je eigen auto, maar huur eenvoudig die bestelbus of bakwagen bij Autohopper in Emmen. Reserveer je gewenste bus eenvoudig hier online of bel de verhuurbalie in Emmen.

Personenbus huren in Emmen

 Ben je van plan om met meerdere personen op pad te gaan? En past dat niet in een normale personenauto? Huur dan je personenbus bij Autohopper in Emmen. Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden! En dat is in veel gevallen nog goedkoper ook! Je hoeft dan maar voor 1 auto benzine te betalen in plaats van voor meerdere auto’s ! Autohopper Emmen biedt scherpe prijzen en heldere voorwaarden. Lekker simpel dat huren!

Aanhangwagen huren in Emmen

Past het niet je auto? Huur dan bij Autohopper in Emmen een aanhangwagen. Voor echt scherpe prijzen verhuurt Autohopper Emmen deze aanhangwagens. En hoe langer de huurperiode, hoe goedkoper per dag de aanhangwagen wordt. Ruime, stevige aanhangwagens worden verhuurd door Autohopper in Emmen. De hoogste kwaliteit aanhangwagens verhuren wij in Emmen. Wil je een aanhangwagen bij ons in Emmen huren, reserveer ‘m dan eenvoudig online.

Autohopper autoverhuur Emmen

Wat goed dat je een auto of bus wil huren bij Autohopper autoverhuur Emmen! We hopen dat je nadat je gebruik hebt gemaakt van één van onze huurauto's net zo overtuigd bent van Autohopper als wij dat zijn. Wat we sowieso garanderen als je een auto, bus of aanhangwager bij Autohopper huurt:

- Altijd de nieuwste huurauto's
- Duidelijke huurvoorwaarden
- Transparante, scherpe prijzen
- Met 100 locaties altijd in de buurt

Wil je toch liever een auto huren bij één van de andere Autohoppers? Kijk op deze pagina voor een overzicht van al onze autoverhuurders.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101770 1770 beoordelingen

Alle reviews