Autohopper Enschede

Autohopper Enschede is gesloten

We zijn druk bezig om een nieuwe vestiging in Enschede aan te sluiten. Wil je toch een auto huren in de buurt van Enschede? Dan kan je terecht bij Autohopper Oldenzaal.


Auto huren in Enschede

Auto huren in Enschede? Hophop, naar Autohopper! Bij Autohopper Peterman Enschede huur je een nieuwe, luxe auto voor een superscherp tarief. Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto mee krijgt. Verder zijn alle auto’s luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een ijskoude airco, een audio installatie en vijf deuren. Wij zijn de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Al onze prijzen zijn namelijk inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna € 0,18 / km.). Geen verrassingen achteraf dus! Op deze pagina zie je precies welke auto’s wij verhuren. Dus, auto huren in Enschede? Hophop, naar Autohopper Peterman Enschede! 

Waarom kies je voor Autohopper autoverhuur?

  • Rijd altijd in de nieuwste huurauto’s
  • Géén verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland volgens Klantenvertellen

Met je huurauto in Enschede

Ben je een dagje of weekend in Enschede en wil je een auto huren om de omgeving te verkennen? In de grootste stad van Twente vind je een bruisende binnenstad met veel verschillende grote en kleine winkels en gezellige cafés en terrassen voor een hapje en drankje. 's Avonds is er voor de feestbeesten ook genoeg te doen. Van danscafé tot discotheek of casino, er is voor ieder wat wils! Ook de cultuurliefhebber komt in Enschede niets tekort. Bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum Twenthe, de interactieve Museumfabriek of het Wilminktheater en Muziekcentrum. Meer geïnteresseerd in de architectuur en erfgoed van Enschede? Bezoek dan de Lonneker Molen, Sint Josephkerk of de Synagoge van Enschede.

Ook de omgeving van Enschede kan je goed verkennen met je huurauto. In de omgeving van Enschede kan je prachtig wandelen door bijzondere natuurgebieden. Het Aamsveen is bijvoorbeeld een mooi veengebied op de grens met Duitsland. Vanaf Autohopper Enschede rijd je via de Spaansland en de Wethouder Beverstraat naar de Knalhutteweg (N35). Na 3,5 kilometer sla je af naar de Aamsveenweg, waar je na een kleine 5 minuten een parkeerplaats vindt om je huurauto te parkeren. Ook de Lonnekerberg, 10 kilometer ten noorden van Enschede is zeker een bezoekje waard. Of wat dacht je van het natuurgebied op de plek waar tot 2008 een vliegveld was? Genoeg te doen en zien dus in het mooie Twente! 

Busje huren in Enschede

Moet je grote spullen vervoeren of ga je binnenkort verhuizen? Of wil je om een andere reden een busje huren in Enschede? Huur dan één van onze compacte of ruime bestelbusjes. Ook onze busjes beschikken altijd over airconditioning en audio installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadklep en -lift. Je rug zal je dankbaar zijn! Niet verhuizen, maar ben je van plan om met meerdere personen op pad te gaan? En past dat niet in een normale personenauto? Huur dan je personenbus bij Autohopper in Enschede. Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden! En dat is in veel gevallen nog goedkoper ook, want je hoeft dan maar voor één auto benzine, parkeergeld en tol te betalen. Wij hebben verschillende formaten busjes te huur. Of je nu een kleine bestelbus, 9-persoonsbus of bakwagen wil huren, het kan allemaal bij Autohopper Enschede. Al deze busjes mag je besturen met je B-rijbewijs. Handig toch? Reserveer jouw bus gemakkelijk via deze pagina. 


Veelgestelde vragen over autoverhuur in Enschede

Ik ben 18 jaar en wil een auto huren, kan dat?
Jazeker, als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs kan je bij ons gewoon een auto huren. Dus ook als je een student van 18, 19 of 20 jaar bent, of als je nog geen jaar je rijbewijs hebt. Ben je jonger dan 21 jaar of heb je korter dan een jaar je rijbewijs? Dan kan je het Eigen Risico niet verlagen. 

Hoe zit het met de vrije kilometers, kan ik ook km vrij huren?
Bij je huurauto krijg je standaard 100 vrije km's per dag. Extra kilometers kosten € 0,18 per km. Het is dus niet mogelijk om km vrij te huren.

Kan ik een auto met trekhaak huren?
Dat kan, selecteer minimaal een middenklasse auto en selecteer in stap 2 van je online reservering de optie 'trekhaak'. Wij doen er dan alles aan om een auto met trekhaak voor je te regelen! 

Kan ik ook een maand of langer een auto huren in Enschede? 
Wil je langer dan een maand een auto huren, zakelijk of particulier? Neem dan even telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons op.  

Ik wil een auto huren voor mijn vakantie, mag ik dan ook naar het buitenland?
Je mag met je huurauto naar de meeste west-Europese landen rijden. Geef dit wel altijd even door, zodat wij even kunnen checken of de auto verzekerd is in de landen waar je naartoe wil en zodat we je de juiste documenten kunnen meegeven! 

Ik ben op zoek naar een goedkope huurauto voor 1 dag, wat raden jullie aan?
De compact promotie auto is de goedkoopste huurauto in onze vloot. Ook deze auto is nooit ouder dan twee jaar en luxe uitgevoerd. Ideaal dus als je een voordelige auto wil huren in Enschede! In tegenstelling tot veel concurrenten betaal je bij ons geen torenhoge prijzen als je maar 1 dag een auto wil huren, maar ons vaste lage dagtarief. 

Ik wil een luxe auto huren voor een gala of bruiloft, wat kunnen jullie bieden?
Als je een mooie gala auto wil huren, kan je het beste even contact met ons opnemen via onderstaand formulier of via de telefoon. Wij bieden niet standaard speciale of exclusieve auto's aan, maar kunnen misschien wel wat voor je regelen.

Kan ik ook een auto of bus huren die niet op deze pagina staat?
Bel gewoon even, misschien kunnen we de gewenste auto voor je regelen! Je kan ook even kijken bij onze collega's in Oldenzaal, misschien hebben zij de auto of bus die je zoekt wel.