Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Nout Gorinchem

Stationsweg
21

4205 AA
Gorinchem


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:30
dinsdag: 8:00-17:30
woensdag: 8:00-17:30
donderdag: 8:00-17:30
vrijdag: 8:00-17:30
zaterdag: 8:00-14:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Nout Gorinchem

9.5
25805 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Gorinchem of Arkel

Goedkoop een auto huren in Gorinchem? Dat kan je het beste doen bij Autohopper autoverhuur! Bij Autohopper in Gorinchem huur je een moderne en nieuwe auto voor een superscherpe prijs. Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Maar wat houdt onze no-nonsense autoverhuur nou eigenlijk in? Denk bijvoorbeeld aan onze scherpe en ronde prijzen en heldere verhuurvoorwaarden. Lekker simpel en zonder addertjes onder ’t gras. Wij houden zelf ook niet van verrassingen achteraf! Je weet daarom vooraf precies waar je aan toe bent bij Autohopper. Al onze prijzen zijn namelijk inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Een huurauto van Autohopper in Gorinchem is altijd luxe uitgevoerd en maximaal twee jaar oud. Verder hebben alle huurauto’s minimaal een audio installatie, ijskoude airconditioning en vijf deuren. Hierboven zie je welke huurauto’s wij beschikbaar hebben bij Autohopper in Gorinchem.

Daarom kies je voor Autohopper

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf
  • Met ruim 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Met je huurauto in Gorinchem en omgeving

Gorinchem is een stad in Zuid-Holland en ligt aan de rivieren de Linge en de Boven-Merwede. De stad is waarschijnlijk ontstaan rond het jaar 1000 door vissers en boeren die een nederzetting stichtten op het hoger gelegen land bij de rivieren. De stad kent een rijke geschiedenis, met als 'hoogtepunt' de vestigingstad in het centrum van Gorinchem. Deze vesting moest in 1672 de inwoners van Gorinchem beschermen tegen de Spanjaarden. De vesting is de grootste authentieke vesting van Nederland. Je kan een rondje lopen door de vesting langs onder meer het oude Tolhuis, Arsenaal en de buskruitmagazijnen. Download zelf een app om te vestiging de verkennen of ga op pad met een gids. 

Natuurlijk kan je ook prima een dagje winkelen in Gorinchem. In de moderne winkelstraat vind je grote winkelketens en kleinere boetiekjes met voor ieder wat wils. Honger of dorst gekregen? Op de Grote Markt, Groenmarkt of Varkenmarkt vind je genoeg gezellige terrassen. De meeste terrassen zijn zelfs verwarmd, waardoor je hier ook in de winter goed terecht kunt. 

Ben je een weekend in Gorinchem en wil je de omgeving verkennen met je huurauto, breng dan een bezoekje aan Nationaal Park de Biesbosch. In dit bosrijke natuurgebied vind je verschillende fiets- en wandelpaden langs de rivieren. Je kan er ook voor kiezen om een boot te huren of om vogels te spotten. Volg vanuit Gorinchem de A15 richting Papendrecht om naar de Biesbosch te rijden met je huurauto.   

Busje huren in Gorinchem of Arkel

Wil je een busje huren in Gorinchem, omdat je grote spullen moet vervoeren of binnenkort gaat verhuizen? Huur dan een bestelauto, bestelbus, verhuisbus of bakwagen bij Autohopper Gorinchem. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift. Scheelt heel wat tillen! Ook als je van plan bent om met meerdere personen op pad te gaan, kan je terecht bij Autohopper Gorinchem. Wij verhuren namelijk ook luxe personenbusjes. Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden. En dat is in veel gevallen nog goedkoper ook! Wij hebben verschillende formaten busjes te huur. Of je nu een kleine bestelbus, 9-persoonsbus of bakwagen wil huren, het kan allemaal. En het mooie is: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Handig toch?

Staat de auto of bus die je wil huren er niet bij, of wil je bijvoorbeeld een auto met trekhaak huren? Neem gerust telefonisch contact met ons op, wellicht kunnen we wat voor je regelen. Je kan ook een kijkje nemen bij Autohopper Werkendam, wellicht hebben zij 'm in het assortiment.