Auto huren in Heemstede

Autohopper Van Schagen, de no-nonsense autoverhuurder


0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. Toyota Pro-Ace, Renault Trafic

dag79,-
weekend144,-
week474,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag139,-
weekend249,-
week834,-

Voordelig huren in het weekend

Het huren van een huurauto in het weekend is namelijk altijd voordeliger dan het huren van 2 losse dagen! Neem bijvoorbeeld de Toyota Aygo X; voor een weekend betaal je slechts € 79,00 (ipv € 88,00 voor 2 losse dagen). Dit is inclusief BTW en 200 KM vrij.

Vestiging Autohopper Van Schagen

Autohopper Van Schagen
Achterweg 38
2103SX
Heemstede
Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,4

van 01019035 19035 beoordelingen

Alle reviews

Auto huren in Heemstede of Zandvoort

Auto huren in Heemstede? Kom naar Autohopper! Bij Autohopper Heemstede huur je tegen een lekker scherp tarief een nieuwe, luxe auto van maximaal twee jaar oud. De prijs die je op deze pagina ziet is de prijs die je betaalt. En dat is inclusief btw, verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Al onze huurauto's zijn luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een audio installatie, werkende airco en vijf deuren. Op deze pagina zie je welke huurauto’s wij beschikbaar hebben in Heemstede. Of je nu alleen op pad moet of met je gezin inclusief bagage op reis gaat, wij hebben de geschikte huurauto voor je. 

Daarom kies je voor Autohopper

  • Altijd de allernieuwste huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • De hoogst scorende autoverhuurder van Nederland

Busje huren in Heemstede of Zandvoort

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Heemstede? Huur dan één van onze bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Extra handig voor die zware wasmachine! Ook een fijne bijkomstigheid: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Handig toch? Reserveer je gewenste bus eenvoudig online. En... hop! Voor je het weet ben je aan het verhuizen! 

Staat de auto of bus die je zoekt er niet tussen? Bel ons gerust of vul onderstaand formulier in, wij doen dan onze uiterste best om je alsnog de weg op te helpen. Wat je natuurlijk ook kan doen is een kijkje nemen bij onze collega's van Autohopper Hoofddorp, misschien hebben zij de auto of bus die je zoekt wel beschikbaar.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Beveiligingsvraag
Met deze vraag willen we voorkomen dat er spam reacties worden geplaatst.
Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,4

van 01019035 19035 beoordelingen

Alle reviews