Auto huren in Hoorn

Autohopper Hoorn is gesloten

We zijn druk bezig om een nieuwe vestiging in Hoorn aan te sluiten. Wil je toch een auto huren in de buurt van Hoorn? Dan kan je terecht bij Autohopper Enkhuizen.


Auto huren in Hoorn

Auto huren in Hoorn? Neem eens een kijkje bij Autohopper autoverhuur in Hoorn. Alle huurauto’s zijn nieuw en luxe uitgerust, zodat je altijd veilig en comfortabel kan rijden. De beschikbare huurauto’s zijn vaak hooguit een jaar oud. Autohopper is de autoverhuurder met het meeste aantal vestigingen van Nederland. Daarom kunnen we de prijzen ook laag houden: onderaan de streep zijn wij vaak de goedkoopste. De prijzen op deze pagina zijn inclusief alle verplichte kosten en 100 vrije kilometers per dag. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. De huurauto’s zijn natuurlijk goed verzekerd en je mag altijd bellen met onze pechservice mocht er onverhoopt toch wat gebeuren onderweg. Dus, auto huren in Hoorn? Hop hop, naar Autohopper! Ook als je in de buurt bent van Avenhoorn, Hoogkarspel, Obdam, Opmeer, Wognum of Zwaag.

Busje huren in Hoorn

Wil je een busje huren in Hoorn, omdat je grote spullen moet vervoeren of binnenkort gaat verhuizen? Dat kan ook bij Autohopper autoverhuur in Hoorn. Wij hebben verschillende bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens beschikbaar. Je kan rekenen op een nette bus die minimaal voorzien is van goed werkende airco en audio installatie. De grote bakwagens met 20m3 laadruimte zijn daarnaast ook voorzien van een elektrische laadlift. Zo maken we je verhuizing nog wat makkelijker! Je B-rijbewijs is voldoende om onze busjes te kunnen huren. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Daarom kies je voor Autohopper

  • Je huurt altijd een veilige auto van maximaal twee jaar oud
  • Geen verborgen kosten
  • De grootste autoverhuurder van Nederland met meer dan 120 vestigingen
  • De hoogst scorende autoverhuurketen van Nederland volgens Klantenvertellen

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Hoorn

Kan ik goedkoop een auto huren in Hoorn?

Jazeker, bekijk onze prijzen hierboven.

Kan ik op zondag een auto huren in Hoorn?
Ja dat is mogelijk, wij zijn geopend op zondag.

Kan ik voor 1 dag een auto huren in Hoorn?
Ook dat is mogelijk bij Autohopper Hoorn.

Kan je een auto huren in Hoorn als je 18 jaar bent?
Jazeker. Ook al je 19,20 of 21 jaar bent.

Ik wil een auto of bus huren die niet op deze pagina staat, kan dat?

In principe niet, maar je mag ons altijd bellen om te bespreken of er wat mogelijk is. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper Enkhuizen, misschien hebben zij de auto of bus wel beschikbaar.