Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Huizen

Eemlandweg
12

1271KS
Huizen


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:30
dinsdag: 8:00-17:30
woensdag: 8:00-17:30
donderdag: 8:00-17:30
vrijdag: 8:00-17:30
zaterdag: 9:00-12:00
zondag: Op afspraak

Klanten vertellen over Autohopper Huizen

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Huizen, Naarden of Bussum

Auto huren in Huizen? Hophop, naar Autohopper! Bij ons huur je een nieuwe en luxe auto voor een superscherpe prijs. Al onze huurauto’s zijn maximaal twee jaar oud. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto mee krijgt! Ook als je goedkoop een auto wil huren kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een promotie auto. Ook deze auto is lekker luxe en nieuw, zoals je van ons gewend bent. Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Alle prijzen zijn namelijk inclusief btw, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Bekijk hier alle huurauto’s die je kan vinden bij Autohopper in Huizen. 

Dus, auto huren in Huizen? Hophop, naar Autohopper! 

Waarom Autohopper autoverhuur?

  • Altijd een nieuwe auto van maximaal twee jaar oud
  • Geen verrassingen achteraf door de duidelijke prijzen incl. btw, verzekering & pechhulp
  • De best beoordeelde autoverhuurketen volgens Klantenvertellen
  • Al meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor
  • De grootste autoverhuurder van Nederland met ruim 110 vestigingen

Met je huurauto in Huizen en omgeving

Huizen is een plaats in Noord-Holland, in het welbekende Gooi. Huizen dankt haar naam aan het feit dat hier als eerste dorp in het Gooi stenen huizen stonden. Van oudsher is Huizen in vissersdorp, al waren het in de eeuwen ervoor vooral landbouw en huisnijverheid de belangrijkste levensbronnen. Na jaren van terugloop betekende de aanleg van de Afsluitdijk het einde van de visserij. Huizen zag daarna toekomst in de kaashandel. Dit zie je vandaag de dag ook nog steeds terug in het grote aantal kaasverwerkende bedrijven. Hoewel Huizen vroeger dus een vissers- en boerendorp was, groeide Huizen sinds het einde van de 19de eeuw uit tot wat het vandaag is. Forenzen uit Amsterdam lieten villa's bouwen in de bosrijke omgeving en na de oorlog bloeide Huizen uit tot groeikern van het Gooi. Rijd je met je huurauto door Huizen, dan vind je nog tal van monumentale panden terug. Andere bezienswaardigheden in Huizen zijn bijvoorbeeld de Tafelberg, een heuvel van 36,4 meter boven NAP tussen Huizen en Blaricum, de Nederlands Hervormde Kerk en het tolhuisjes aan de grens met Naarden. Huizen heeft ook verschillende (jacht)havens, die zeker een bezoekje waard zijn! Hou je meer van cultuur, bezoek dan het HuizerMuseum. 

Ook in de omgeving van Huizen kan je genoeg mooie plekjes vinden met de huurauto. Met zonnig weer geniet je lekker op het strand van het Gooimeer, of je huurt een bootje en gaat lekker varen op de Loosdrechtse plassen. Ook kan je naar het mooie Lage of Hooge Vuursche, waar je mooie boswandelingen kan maken. Als je daar dan toch bent, breng dan vooral ook een bezoekje aan Paleis Soestdijk! Wil je liever shoppen? In 'hoofdstad van het Gooi' Hilversum vind je genoeg grote en kleine (kleding)winkels, boetiekjes en restaurantjes voor een onbezorgd dagje shoppen. 

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Huizen, Naarden of Bussum

Moet je binnenkort grote spullen vervoeren of ga je verhuizen? Of wil je om een andere reden een busje huren in Huizen? Huur dan een compacte of ruime bestelbus bij Autohopper in Huizen. Ook al onzes busjes zijn in goede staat en luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Extra handig voor die zware bank of wasmachine! Je mag al onze busjes gewoon met je B-rijbewijs besturen. Reserveer je gewenste bus eenvoudig via de website of neem telefonisch contact op met Autohopper Huizen!

Wil je een auto huren in Huizen of in de buurt van Huizen die niet op deze pagina staat? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee! Ook kan je natuurlijk een kijkje nemen bij onze collega's van Autohopper Almere, misschien hebben zij 'm wel!