Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Dickhof

Dieselstraat
2

8263 AE
Kampen


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:00
dinsdag: 8:00-17:00
woensdag: 8:00-17:00
donderdag: 8:00-17:00
vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 8:00-12:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Dickhof

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Kampen

Wil je een luxe, moderne en jonge auto huren in Kampen, IJsselmuiden of Dronten? Wij staan bekend als de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Een huurauto van Autohopper in Kampen is altijd maximaal twee jaar oud, voorzien van airco en is altijd in goede staat. Op deze pagina zie je precies welke huurauto’s wij verhuren in Kampen.

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Kampen

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Kampen, IJsselmuiden of Dronten? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Kampen. Voor een scherpe prijs, lekker ruim en makkelijk. Ook voor andere zaken kan je een verhuisbus huren. Een dagje Ikea kan nog wel eens uit de hand lopen. Ga dan niet rotzooien met je eigen auto, maar huur eenvoudig die bestelbus of bakwagen bij Autohopper in Kampen. Reserveer online gemakkelijk jouw bus of bel de vestiging in Kampen.

Elektrische auto huren in Kampen

Ben jij milieubewust en wil je wel eens in een elektrische auto rijden? Bij Autohopper in Kampen kan je nu ook elektrische auto's huren! Naast dat je goed bezig bent met het milieu, bespaar je ook op brandstof als je een elektrische auto huurt. Je krijgt namelijk een laadpasje mee, waarmee je gratis je elektrische auto op kan laden. En dan rijdt de elektrische auto ook nog eens ontzettend lekker. De actieradius van onze elektrische auto is minimaal 120 kilometer. Wil je dus een ruime auto huren en hoef je niet zo veel kilometers te maken? Huur een elektrische auto bij Autohopper Kampen! 

Aanhangwagen huren in Kampen

Bij Autohopper Kampen kan je ook terecht als je een aanhangwagen wil huren. Onze aanhangers hebben een huif en zijn van het merk Hapert. Hoge kwaliteit en maximaal gebruikersgemak dus, en dat tegen dezelfde scherpe prijs als je van Autohopper gewend bent. De afmetingen van onze aanhanger: 1,50 (h) x 1,25 (b) x 2,50 (d). Huur 'm gemakkelijk en snel via deze pagina.

Te doen in Kampen

Kampen is een stad in de Nederlandse provincie Overijssel. In deze stad is genoeg te doen. Ga zwemmen bij De Steur, pak een filmpje bij Movie Unlimited of neem een kijkje bij Kamper Koggewerf. Kamper Koggewerf is het oudst varende schip van Nederland, het ademt historie!

Autohopper autoverhuur Kampen

Wat goed dat je een auto, bus, of aanhanger wil huren bij Autohopper! Autohopper garandeert tenminste:

  • nieuwe, jonge auto's
  • heldere, transparante voorwaarden
  • scherpe prijzen
  • met 100 locaties altijd bij jou om de hoek

Overtuigd? Dan verwelkomen wij je graag bij onze verhuurbalie in Kampen.

Veelgestelde vragen