Auto huren in Krimpen ad ijssel

Autohopper van Helden, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijvoorbeeld Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijvoorbeeld Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijvoorbeeld Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijvoorbeeld Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Bus 9 persoons

Bijvoorbeeld Ford Transit Custom

dag119,-
weekend202,-
week714,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijvoorbeeld VW Transporter of Citroen Jumpy

dag65,-
weekend111,-
week390,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijvoorbeeld Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-

 

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje voor minimaal een week, dan krijg dubbele vrije kilometers! Je huurt je vakantieauto bij Autohopper inclusief:

  • 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km)
  • All-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden
  • BTW

Je bespaart dus tot wel 126,- per week!

Kies tijdens het reserveren een vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2019. De zomeractie met de dubbele vrije km's zal dan vanzelf verschijnen.

Vestiging Autohopper van Helden

Autohopper van Helden
Van Nassauweg 13
2921LX
Krimpen ad ijssel

Auto huren in Krimpen aan den IJssel

Auto huren in Krimpen aan den IJssel? Bij Autohopper in Krimpen aan den IJssel huur je luxe en nieuwe auto’s tegen de scherpste tarieven. Autohopper staat bekend als dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het prettig om lekker simpel te verhuren zonder addertjes onder ’t gras, ronde prijzen en heldere voorwaarden. Wanner je een auto huurt bij Autohopper in Krimpen aan den IJssel weet je zeker dat de auto maximaal twee jaar oud is en altijd luxe uitgevoerd is. Bekijk snel alle huurauto’s die je kan vinden in Krimpen aan den IJssel.

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Krimpen aan den IJssel

Ga je verhuizen binnenkort? Of moet je grote spullen vervoeren en wil je een busje huren in Krimpen aan den IJssel? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Krimpen aan den IJssel. Lekker ruim en makkelijk voor een scherpe prijs. Een verhuisbus kan je natuurlijk ook voor andere zaken huren. Een dagje Ikea kan nog wel eens uit de hand lopen. Ga dan niet moeilijk doen met je eigen auto, maar huur gemakkelijk die bakwagen of bestelbus bij Autohopper Krimpen aan den IJssel. Reserveer online gemakkelijk jouw bus of bel de vestiging in Krimpen aan den IJssel.

Personenbus huren in Krimpen aan den IJssel

Ben je van plan om met meerdere personen op pad te gaan? En past dat niet in een normale personenauto? Huur dan je personenbus bij Autohopper in Krimpen aan den IJssel. Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden! En dat is in veel gevallen nog goedkoper ook. Je hoeft dan maar voor 1 auto brandstof te betalen. Autohopper in Krimpen aan den IJssel heeft scherpe prijzen en heldere voorwaarden. Super makkelijk dat huren!

Autohopper autoverhuur Krimpen aan den IJssel

Wat tof dat je overweegt om een auto of bus te huren bij Autohopper autoverhuur in Krimpen aan den IJssel! Er zijn ontzettend veel voordelen aan het huren van een auto of bus bij Autohopper. Wanneer kom jij ervaren hoe goed het voelt om met onze no-nonsense autoverhuur zaken te doen? We verwelkomen je graag bij Autohopper Krimpen aan den IJssel of bij één van onze andere Autohopper vestigingen.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101770 1770 beoordelingen

Alle reviews