Auto huren in Krimpen ad IJssel

Autohopper van Helden, de no-nonsense autoverhuurder


1
Compact

Bijv. Peugeot 108, Kia Picanto

dag44,-
weekend79,-
week264,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag54,-
weekend97,-
week324,-
0
Midden automaat

Bijv. Peugeot 208, Toyota Yaris Hybrid

dag59,-
weekend104,-
week354,-
1
Ruim station automaat

Bijv. Toyota Corolla

dag74,-
weekend134,-
week444,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag139,-
weekend249,-
week834,-

Voordelig huren in het weekend

Het huren van een huurauto in het weekend is namelijk altijd voordeliger dan het huren van 2 losse dagen! Neem bijvoorbeeld de Toyota Aygo X; voor een weekend betaal je slechts € 79,00 (ipv € 88,00 voor 2 losse dagen). Dit is inclusief BTW en 200 KM vrij.

Vestiging Autohopper van Helden

Autohopper van Helden
Van Nassauweg 13
2921LX
Krimpen ad IJssel
Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,4

van 01018365 18365 beoordelingen

Alle reviews

Auto huren in Krimpen aan den IJssel of Ouderkerk aan den IJssel

Auto huren in Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek of Lekkerkerk? Bij Autohopper in Krimpen aan den IJssel huur je luxe en nieuwe auto’s tegen de scherpste tarieven. Autohopper staat bekend als dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het prettig om lekker simpel te verhuren zonder addertjes onder ’t gras, ronde prijzen en heldere voorwaarden. Wanner je een auto huurt bij Autohopper in Krimpen aan den IJssel weet je zeker dat de auto maximaal twee jaar oud is en altijd luxe uitgevoerd is. Bekijk snel alle huurauto’s die je kan vinden in Krimpen aan den IJssel.

Busje huren in Krimpen aan den IJssel

Ga je verhuizen binnenkort? Of moet je grote spullen vervoeren en wil je een busje huren in Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek of Lekkerkerk? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Krimpen aan den IJssel. Lekker ruim en makkelijk voor een scherpe prijs. Een verhuisbus kan je natuurlijk ook voor andere zaken huren. Een dagje Ikea kan nog wel eens uit de hand lopen. Ga dan niet moeilijk doen met je eigen auto, maar huur gemakkelijk die bakwagen of bestelbus bij Autohopper Krimpen aan den IJssel. Reserveer online gemakkelijk jouw bus of bel de vestiging in Krimpen aan den IJssel.

Ben je van plan om met meerdere personen op pad te gaan? En past dat niet in een normale personenauto? Huur dan je personenbus bij Autohopper in Krimpen aan den IJssel. Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden! En dat is in veel gevallen nog goedkoper ook. Je hoeft namelijk maar voor 1 auto brandstof te betalen. Autohopper in Krimpen aan den IJssel heeft scherpe prijzen en heldere voorwaarden. Super makkelijk dat huren!

Wat is er te doen in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een plaats en gemeente in de Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. In de buurt zijn een hoop leuke dingen te doen. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Streekmuseum Krimpenerwaard. Hou je meer van zwemmen? Dan is Reacreatiebad De Lansingh echt wat voor jou! Er zijn genoeg leuke dingen te beleven in Krimpen aan den IJssel, en je kan overal gemakkelijk komen met je huurauto!  


Veelgestelde vragen

Kan ik ook een auto huren in Krimpen aan den IJssel voor 1 dag?

Jazeker, bij Autohopper Krimpen aan den IJssel betaal je een vaste prijs per dag. Waar de grotere autoverhuurbedrijven juist hogere kosten rekenen als je een auto voor 1 dag wil huren, betaal je bij Autohopper Krimpen aan den IJssel een vast en laag dagtarief. Een huurdag is bij Autohopper Krimpen aan den IJssel altijd van 8.00 – 8.00 uur de volgende dag. Wil je in het weekend een auto huren in Krimpen aan den IJssel? Dan nemen wij nadat je een online reservering hebt gemaakt contact met je op om de exacte tijden te bespreken.

Kan ik ook een auto huren zonder creditcard in Krimpen aan den IJssel?

Ja, bij Autohopper Krimpen aan den IJssel kan je de huurauto en de borg gewoon betalen met je pinpas. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Kan ik ook een auto huren zonder borg in Krimpen aan den IJssel?

Nee, onze huurauto’s zijn hartstikke nieuw en helaas is het hanteren van borg dan echt nodig om ervoor te zorgen dat er zuinig met onze auto’s wordt omgegaan. Je kan de borg wel gedeeltelijk afkopen, zodat je minder borg betaalt. Dit kan je doen in stap 2 van je online reservering.

Ik ben student, kan ik goedkoop een auto huren in Krimpen aan den IJssel?

Ja, iedereen met een geldig rijbewijs mag een auto huren bij Autohopper Krimpen aan den IJssel. Dus ook als je een student van 18, 19 of 20 bent, of als je nog geen jaar je rijbewijs hebt. Onze promotieauto is een goedkoop alternatief voor de trein, helemaal als je met een groep vrienden een auto huurt.

Ik wil graag een auto kilometervrij huren in Krimpen aan den IJssel, kan dat?

Nee, bij Autohopper Krimpen aan den IJsselkan je niet een auto km vrij huren. Je krijgt bij Autohopper Krimpen aan den IJssel altijd 100 vrije kilometers per dag. Ga je daar overheen, dan betaal je extra per gereden kilometer.

Ik wil een auto of bus huren die niet op deze pagina staat, kan dat?

In principe niet, maar je mag ons altijd bellen om te bespreken of er wat mogelijk is. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper in Alblasserdam, misschien hebben zij de auto of bus wel beschikbaar.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Beveiligingsvraag
Met deze vraag willen we voorkomen dat er spam reacties worden geplaatst.
Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,4

van 01018365 18365 beoordelingen

Alle reviews