Autohopper Maastricht
De no-nonsense autoverhuurder
van Maastricht en omstreken!

Kies hieronder je gewenste auto of verhuisbus.


0
Compact promotie
dag€19,00
weekend€38,00
week€133,00

Bijv. Volkswagen Up of Toyota Aygo met stickers

Benzine2 Handgeschakeld5 4
Inclusief:
 • BTW
 • Verzekering
 • 100 vrije kilometers per dag
1
Compact
dag€32,00
weekend€54,00
week€192,00

Bijv. Citroën C1, VW Up

Benzine2 Handgeschakeld5 4
Inclusief:
 • BTW
 • Verzekering
 • 100 vrije kilometers per dag
1
Midden
dag€39,00
weekend€66,00
week€234,00

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

Benzine3 Handgeschakeld5 5
Inclusief:
 • BTW
 • Verzekering
 • 100 vrije kilometers per dag
0
Ruim
dag€49,00
weekend€83,00
week€294,00

Bijv. VW Golf, Renault Megane

Benzine4 Handgeschakeld5 5
Inclusief:
 • BTW
 • Verzekering
 • 100 vrije kilometers per dag

De garanties van Autohopper

Altijd de nieuwste auto's Heldere, duidelijke voorwaarden Met 100 locaties altijd in de buurt Scherpe, transparante prijzen

Over Autohopper Maastricht

Autohopper Maastricht
Duitse Poort 15
6221VA
Maastricht
043-3503303

Auto huren in Maastricht

In de buurt van Maastricht een auto huren? Bij Autohopper Maastricht ben je aan het juiste adres! Wij staan bekend als dé no-nonsense autoverhuurder van Maastricht en Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Wil je een auto huren in Maastricht bij Autohopper, dan weet je zeker dat je een auto huurt die maximaal twee jaar oud en altijd in goede staat is. Ook zijn alle auto's luxe uitgevoerd met minimaal airco en een radio/ CD-speler. Bekijk op deze pagina alle huurauto’s die je kan vinden bij Autohopper Maastricht en reserveer jouw huurauto snel en gemakkelijk online. 

Een auto huren in Maastricht doe je dus bij Autohopper, onderdeel van Automobielbedrijf Kessels. Je vindt dit autobedrijf vlakbij het centraal station, in stadsdeel Wijck. Naast het huren van een auto kan je hier ook terecht met je BMW, MINI en Land Rover. Autobedrijf Kessels hecht als ware Autohopper veel waarde aan een persoonlijke en klantgerichte benadering. Ze hebben zelfs de MBW QMA (Quality Management Automotive) kwaliteitstroffee behaald. Je kan zes dagen per week terecht voor zowel de aanschaf van een auto als voor het huren van een auto. Ontdek het zelf en kom langs aan de Duitse Poort 15 in Maastricht! 

Autohopper autoverhuur in Maastricht

Wat leuk, je wil een auto huren in Maastricht bij Autohopper! Dan is het leuk om te weten dat je bij Autohopper autoverhuur altijd kan vertrouwen op een aantal garanties: je huurt altijd een luxe en nieuwe auto, je huurt je auto tegen heldere en duidelijke voorwaarden, we zitten altijd bij jou in de buurt en we bieden iedereen scherpe en transparante prijzen. Geen verrassingen als je je huurauto weer inlevert dus. Ben je dus op zoek naar een luxe, goed verzorgde en nieuwe huurauto? We verwelkomen je graag bij Autohopper autoverhuur in Maastricht.

Toch liever bij één van de andere Autohopper autoverhuurders een auto of bus huren? Bekijk al onze locaties.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!