Auto huren in Maastricht

Autohopper Maastricht, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijv. Volkswagen Up of Toyota Aygo met stickers

dag19,-
weekend38,-
week133,-
1
Compact

Bijv. Citroën C1, VW Up

dag32,-
weekend54,-
week192,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag39,-
weekend66,-
week234,-
0
Ruim

Bijv. VW Golf, Renault Megane

dag49,-
weekend83,-
week294,-
0
Groot

Bijv. Ford Mondeo of Kia Sportage

dag64,-
weekend109,-
week384,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend199,-
week699,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Bijv. VW Crafter + laadlift

dag119,-
weekend199,-
week699,-

De garanties van Autohopper

Altijd de nieuwste auto's Heldere, duidelijke voorwaarden Met 100 locaties altijd in de buurt Scherpe, transparante prijzen

Vestiging Autohopper Maastricht

Autohopper Maastricht
Duitse Poort 15
6221VA
Maastricht

Auto huren in Maastricht

In de buurt van Maastricht een auto huren? Bij Autohopper Maastricht ben je aan het juiste adres! Wij staan bekend als dé no-nonsense autoverhuurder van Maastricht en Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Wil je een auto huren in Maastricht bij Autohopper, dan weet je zeker dat je een auto huurt die maximaal twee jaar oud en altijd in goede staat is. Ook zijn alle auto's luxe uitgevoerd met minimaal airco en een radio/ CD-speler. Bekijk op deze pagina alle huurauto’s die je kan vinden bij Autohopper Maastricht en reserveer jouw huurauto snel en gemakkelijk online. 

Auto huren in Maastricht? Autohopper autoverhuur

Een auto huren in Maastricht doe je dus bij Autohopper, onderdeel van Automobielbedrijf Kessels. Je vindt dit autobedrijf vlakbij het centraal station, in stadsdeel Wijck. Naast het huren van een auto kan je hier ook terecht met je BMW, MINI en Land Rover. Autobedrijf Kessels hecht als ware Autohopper veel waarde aan een persoonlijke en klantgerichte benadering. Ze hebben zelfs de MBW QMA (Quality Management Automotive) kwaliteitstroffee behaald. Je kan zes dagen per week terecht voor zowel de aanschaf van een auto als voor het huren van een auto. Ontdek het zelf en kom langs aan de Duitse Poort 15 in Maastricht! 

Busje huren in Maastricht

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Maastricht? Dan huur je bij Autohopper Maastricht heel gemakkelijk een luxe bestelbus of bakwagen. Onze bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift! Ook als je van plan bent om met meerdere personen op pad te gaan, kan je terecht bij Autohopper Maastricht Wij verhuren namelijk ook luxe personenbusjes. Ook een fijne bijkomstigheid: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje in Maastricht. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Autohopper autoverhuur in Maastricht

Wat leuk, je wil een auto huren in Maastricht bij Autohopper! Dan is het leuk om te weten dat je bij Autohopper autoverhuur altijd kan vertrouwen op een aantal garanties: je huurt altijd een luxe en nieuwe auto, je huurt je auto tegen heldere en duidelijke voorwaarden, we zitten altijd bij jou in de buurt en we bieden iedereen scherpe en transparante prijzen. Geen verrassingen als je je huurauto weer inlevert dus. Ben je dus op zoek naar een luxe, goed verzorgde en nieuwe huurauto? We verwelkomen je graag bij Autohopper autoverhuur in Maastricht.

Toch liever bij één van de andere Autohopper autoverhuurders een auto of bus huren? Bekijk al onze locaties.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101681 1681 beoordelingen

Alle reviews