Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Meppel

Leonard Springerlaan
32-C

7941 GX
Meppel


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:00
dinsdag: 8:00-17:00
woensdag: 8:00-17:00
donderdag: 8:00-17:00
vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 8:00-12:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Meppel

9.5
24828 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Meppel

Auto huren in Meppel? Hop hop, naar Autohopper? Bij Autohopper Meppel huur je een nieuwe, luxe auto voor een superscherp tarief. Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke en representatieve auto huurt. Verder zijn alle auto’s luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een ijskoude airconditioning, een audio installatie en vijf deuren. Wij zijn de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij zijn namelijk duidelijk over wat je bij ons krijgt. Zo zijn alle prijzen inclusief btw, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf of verborgen kosten dus! Op deze pagina zie je precies welke auto’s wij verhuren. Dus, auto huren in Meppel? Hop hop, naar Autohopper Meppel! Ook als je in de buurt bent van Nijeveen, Havelte, Ruinerwold, De Wijk en Koekange.

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Rijd altijd in de nieuwste huurauto’s
  • Géén verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Met je huurauto in Meppel

Lekker een dagje in Meppel doorbrengen? Geen slecht idee! In Meppel heb je genoeg leuke restaurantjes en andere bezienswaardigheden om de hele dag bezig te zijn. In het centrum van Meppel ligt bijvoorbeeld een 100 jaar oude klipper waar je de lekkerste pannekoeken kan eten. Uitgegeten? Breng dan een bezoekje aan het Drukkerijmuseum, ook te vinden in het centrum van Meppel. Het Museum is gevestigd in een prachtig monumentaal gebouw. Meer van de sportieve uitjes? Dan moet je echt even naar het subtropische zwembad "Bad Hesselingen Meppel" gaan. Naast het zwembad hebben ze ook een sauna waar je heerlijk kan onspannen.

Busje huren in Meppel

Moet je grote spullen vervoeren of ga je binnenkort verhuizen? Of wil je om een andere reden een busje huren in Meppel? Huur dan één van onze compacte of ruime bestelbusjes. Ook onze busjes beschikken altijd over airconditioning en audio installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadklep en -lift. Je rug zal je dankbaar zijn!

Niet verhuizen, maar ben je van plan om met meerdere personen op pad te gaan? En past dat niet in een normale personenauto? Huur dan je personenbus bij Autohopper Meppel. Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden! En dat is in veel gevallen nog goedkoper ook, want je hoeft dan maar voor één auto benzine, parkeergeld en tol te betalen. 

Wij hebben verschillende formaten busjes te huur. Of je nu een kleine bestelbus, 9-persoonsbus of bakwagen wil huren, het kan allemaal bij Autohopper Meppel. Al deze busjes mag je besturen met je B-rijbewijs. Handig toch? Reserveer jouw bus gemakkelijk via deze pagina. 

Veelgestelde vragen