Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Otto Voortman

Daltonstraat
18

7461AC
Rijssen


Openingstijden

Dag Time slot Reactie
maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: 8:00-18:00
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 9:00-16:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Otto Voortman

9.5
24395 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Rijssen, Goor, Raalte, Nijverdal of wierden

Auto huren in Rijssen? Kom naar Autohopper Otto Voortman in Rijssen! Je huurt bij ons altijd een luxe, nieuwe auto voor een lekker lage prijs. Alle huurauto’s zijn maximaal twee jaar oud. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto mee krijgt! Je huurauto is luxe uitgerust en heeft minimaal airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Op deze pagina zie je precies welke auto’s wij verhuren bij Autohopper Otto Voortman in Rijssen. Dus, auto huren in Rijssen? Hophop, naar Autohopper! Ook als je in de buurt bent van Holten of Enter.

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Busje huren in Rijssen, Goor, Raalte, Nijverdal of wierden

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Rijssen? Kies voor één van de bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens die wij beschikbaar hebben. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Scheelt heel wat tillen!

Niet verhuizen, maar met je team, vriendengroep of hele familie op vakantie en heb je hiervoor een busje nodig? Je kan meerdere auto's huren, maar het is natuurlijk veel gezelliger om met z'n allen in een busje te gaan. Met z’n allen gezellig naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden in meerdere auto’s. In veel gevallen nog goedkoper ook, want je betaalt natuurlijk maar voor één voertuig benzine, parkeergeld, vignetten, tol en ga zo maar door. Het mooie is ook dat je al onze busjes mag besturen met je B-rijbewijs. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper in Rijssen! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Autobedrijf Otto Voortman

Naast dat je bij Autohopper Otto Voortman auto's en bussen kan huren kan je ook bij hun ook terecht voor je eigen auto of bus. Zij zijn al jaren hét autobedrijf van Rijssen. Ook is Autobedrijf Otto Voortman lid van de BOVAG afdeling ABA.

Veelgestelde vragen