Auto huren in Roosendaal

Autohopper Roosendaal is gesloten

We zijn druk bezig om een nieuwe vestiging in Roosendaal aan te sluiten. Wil je toch een auto huren in de buurt van Roosendaal? Dan kun je terecht bij Autohopper Halsteren.


Auto huren in Roosendaal, Wouw, Oud Gastel​, Oudenbosch of Steenbergen

Auto huren in Roosendaal, Wouw, Oud Gastel, Oudenbosch of Steenbergen? Dat kan je het beste doen bij Autohopper autoverhuur Roosendaal! Bij ons huur je altijd een nieuwe en luxe auto voor een superscherpe prijs. Onze huurauto’s zijn vaak maar een jaar oud en gegarandeerd nooit ouder dan twee jaar. Je huurt dus altijd een degelijke auto die relatief weinig kilometers heeft gereden. Daarnaast beschikken al onze huurauto’s altijd over airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Alle prijzen die je op deze pagina ziet zijn inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Bekijk hier welke huurauto’s je kan vinden bij Autohopper Roosendaal. Een kleine of een grote auto huren, wij hebben ze allemaal in onze vloot. Dus, auto huren in Roosendaal, Oud Gastel, Oudenbosch of Steenbergen? Hop hop, naar Autohopper! 

Waarom Autohopper autoverhuur Roosendaal?

  • Rij in de allernieuwste modellen huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze transparante prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Auto huren bij een lokale ondernemer in Roosendaal
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland volgens Klantenvertellen

Te doen met je huurauto in de omgeving van Roosendaal

In de omgeving van Roosendaal zijn genoeg leuke dingen te doen. Ga bijvoorbeeld lekker shoppen bij Designer Outlet Roosendaal. Waar je designer kleding scoort voor een lage prijs. Neem een kijkje in het opgeknapte museum Tongerlohuys, hier beleef je het verhaal van Roosendaal! Ga je met kinderen op pad die houden van klimmen en klauteren? Ga dan lekker zwemmen bij zwembad de Stok, spelen in buitenspeeltuin Vrouwenhof klimmen in klimcentrum Yellow Stone. 

Ben je helemaal uitgespeeld in Roosendaal? Dan raden we je aan om naar Bergen op Zoom te rijden. Voor jong en oud is hier genoeg te beleven. Je vindt hier het prachtige openluchtzwembad "De Melanen". In de zomermaanden kan je hier heerlijk vertoeven en afkoelen! Ben je op zoek naar wat meer spanning en uitdaging? Dan is de Escaperoom Escape The Gate het perfecte uitje voor jou! Je neemt namelijk een kijkje in een vergten cel, op het moment dat je naar binnen loopt valt de deur achter je dicht. Je moet hier binnen 60 minuten proberen uit te komen. Spannend!
 

Busje huren in Roosendaal, Wouw, Oud Gastel, Oudenbosch of Steenbergen

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Roosendaal, Wouw, Oud Gastel, Oudenbosch of Steenbergen? Huur dan één van onze bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens. Al onze huurbusjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift die je gemakkelijk kan bedienen van binnen én buiten de bakwagen. Je rug zal je dankbaar zijn! En het fijne is: je mag al onze busjes besturen met je B-rijbewijs. Reserveer ‘m gemakkelijk via deze pagina en huur jouw busje bij Autohopper Roosendaal! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Autohopper Roosendaal / Carwashfactory Roosendaal

Je eigen auto eens goed verwennen? Ga dan langs bij Carwashfactory Roosendaal. Ze hebben een wasstraat, wasboxen en zelfs de mogelijkheid om je auto van binnen en buiten te laten reinigen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Hoe fijn is dat? Jij kan genieten van een gratis kopje koffie en je auto komt blinkend terug. Huur je een auto bij Autohopper Roosendaal / Carwashfactory Roosendaal dan weet je zeker dat er een super schone auto op je staat te wachten!


Veelgestelde vragen over autoverhuur in Roosendaal

Kan ik in Roosendaal km vrij huren?

Bij Autohopper krijg je 100 km vrij per dag. Wil je meer km rijden? Dit kost je extra per kilometer. Dit is exclusief brandstof. 

Ik ben op zoek naar een luxe auto in Roosendaal, verhuren jullie deze?

Ben je op zoek naar een exclusieve huurauto voor bijvoorbeeld een gala? Deze bieden wij niet standaard aan, maar neem gerust contact met ons op, misschien kunnen we je alsnog helpen! 

Verhuren jullie in Roosendaal auto's zonder borg?

Helaas kan je bij ons geen auto huren in Roosendaal zonder borg te betalen. De borg die je betaalt is standaard € 750,-. Deze kan je tegen betaling van € 9,- per dag verlagen naar € 350,-. 

Ik zoek de goedkoopste auto in Roosendaal, hebben jullie die?

Vaak zijn onze huurauto's onderaan de streep veel goedkoper dan die van onze concurrentie. Dit komt omdat de prijzen die je op onze website ziet de prijzen zijn die je ook daadwerkelijk betaalt, inclusief btw, verzekering en 100 vrije kilometers per dag. De compact promotie is onze goedkoopste huurauto. Dus voor goedkoop een auto huren in Roosendaal bent u bij Autohopper aan het juiste adres.

Ik wil goedkoop een busje huren in Roosendaal, kan dat?

Ook dat is geen probleem, bekijk ons aanbod hierboven.

Ik wil een auto of busje huren die niet op deze pagina staat, kan dat?

In principe niet, maar je mag ons altijd bellen om te bespreken of er wat mogelijk is. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper Etten-Leur, misschien hebben zij de auto of busje wel beschikbaar.