Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto huren bij Autohopper in Rotterdam alexandrium

Autohopper Rotterdam Alexandrium is gesloten

Wil je toch een auto huren in de buurt van Rotterdam Alexandrium? Dan kan je terecht bij Autohopper Rotterdam Blijdorp.

Auto huren in Rotterdam Alexandrium

Auto huren in Rotterdam Alexandrium? Kom eens langs bij Autohopper autoverhuur in Rotterdam Alexandrium. De huurauto’s uit onze floot zijn allemaal nieuw en voorzien van alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig op pad te gaan. De meeste huurauto’s zijn niet ouder dan een jaar.  Autohopper is met meer dan 120 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland. Daarom kunnen we de prijzen ook laag houden: onderaan de streep zijn wij vaak de goedkoopste.  Alle noodzakelijke kosten zitten bij de prijs in, net zoals de eerste 100 kilometer die je per dag rijdt.  Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Mocht er onverhoopt iets gebeuren onderweg, dan zijn de auto’s goed verzekerd. Onze pechhulp doet er alles aan om je dan snel weer op weg te helpen.  Dus, auto huren in Rotterdam Alexandrium of Schiedam? Hop hop, naar Autohopper!  

Daarom kies je voor Autohopper  

  • Nieuwe huurauto’s van maximaal twee jaar oud 
  • Geen verborgen kosten 
  • Met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland  
  • De hoogst scorende autoverhuurketen van Nederland volgens Klantenvertellen 

Busje huren in Rotterdam Alexandrium

Wil je een busje huren in Rotterdam Alexandrium, omdat je grote spullen moet vervoeren of binnenkort gaat verhuizen? Kies voor één van de bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens die wij beschikbaar hebben. Net als onze huurauto’s zijn ook alle busjes luxe uitgerust met airco, radio en andere extra's. Met de bakwagen met 20m3 laadruimte maak je je verhuizing dankzij de elektrische laadlift nog makkelijker. Je hebt alleen je B-rijbewijs nodig om in onze busjes te mogen rijden. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg! 

Auto huren op Rotterdam The Hague airport

Ben je voor korte of langere tijd in Nederland en vlieg je op Rotterdam The Hague airport? Ook dan kan je terecht bij Autohopper Rotterdam! Selecteer gewoon via deze pagina de auto die je wil huren, wij nemen namelijk altijd even contact met je op om de reservering door te spreken. Als je dan aangeeft dat je wil dat wij de auto afleveren op het vliegveld, kunnen we meteen de mogelijkheden hiervoor bespreken. Je mag natuurlijk ook meteen even met ons bellen als je dat prettig vindt, we staan je graag te woord.