Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Newo

Weteringpad
10

3762 EN
Soest


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:30
dinsdag: 8:00-17:30
woensdag: 8:00-17:30
donderdag: 8:00-17:30
vrijdag: 8:00-17:30
zaterdag: 8:00-12:30
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Newo

9.5
24827 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Soest

Auto huren in Soest? Hop hop, naar Autohopper! Je huurt bij ons de nieuwste modellen auto’s. Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo rijd je altijd in een degelijke auto die relatief weinig kilometers heeft gereden. Verder zijn alle auto’s luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een ijskoude airco, een audio installatie en vijf deuren. Alle prijzen zijn inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Bekijk snel alle huurauto’s die je kan vinden in Soest. Dus, auto huren in Soest? Hop hop, naar Autohopper!

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Te doen met je huurauto in de omgeving van Soest

Ben je op vakantie of wil je een leuk dagje uit met je huurauto in de omgeving van Soest? Geen probleem, er zijn genoeg leuke dingen te beleven in de omgeving van soest! Ga naar het Nationaal Militair Museum of bezoek de paarden bij De Paardenkamp. Bekijk de windmolens bij Stellingkorenmolen De Windhond of wandel in de natuur bij de Lange Duinen

Busje huren in Soest

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Soest? Kies voor één van de bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens die wij beschikbaar hebben. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Extra handig voor die zware wasmachine! 

Ook als je van plan bent om met meerdere personen op pad te gaan, kan je terecht bij Autohopper Newo. Wij verhuren namelijk ook luxe personenbusjes.En het mooie is: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Reserveer ‘m gemakkelijk via deze pagina en huur jouw busje bij Autohopper Soest!

Aanhangwagen huren in Soest

Niet genoeg ruimte in je eigen auto? Huur dan een aanhangwagen bij Autohopper Soest.  Wij verhuren een ruime en stevige aanhanger met huif van het merk Hapert. En hoe langer je een aanhangwagen huurt, hoe goedkoper deze per dag wordt. Het formaat van onze aanhangwagen: 1,50 (h) x 1,25 (b) x 2,50 (d). Reserveer jouw aanhanger eenvoudig online!

Veelgestelde vragen