Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Virena Stadskanaal

Kathodeweg
1

9503 EW
Stadskanaal


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: 8:00-18:00
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Virena Stadskanaal

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Stadskanaal, Bareveld of Barlage

Auto huren in Stadskanaal? Dat kan je het beste doen bij Autohopper autoverhuur! Bij ons huur je een nieuwe en luxe auto voor een superscherpe prijs. Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo rijd je altijd in een degelijke auto die relatief weinig kilometers heeft gereden. Verder zijn alle auto’s luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een ijskoude airco, een audio installatie en vijf deuren. Alle prijzen zijn inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Op deze pagina zie je precies welke auto’s wij verhuren bij Autohopper in Stadskanaal. Dus, auto huren in Stadskanaal? Hop hop, naar Autohopper! 

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Busje huren in Stadskanaal, Bareveld of Barlage

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Stadskanaal? Huur dan één van onze bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift. Scheelt heel wat tillen! 

Ook als je van plan bent om met meerdere personen op pad te gaan, kan je terecht bij Autohopper in Stadskanaal. Wij verhuren namelijk ook 9 persoons bussen. Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden. En dat is in veel gevallen nog goedkoper ook! Wij hebben meerdere types busjes te huur. En het mooie is: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper Stadskanaal! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Aanhangwagen huren in Stadskanaal, Bareveld of Barlage

Niet genoeg ruimte in je eigen auto? Huur dan een aanhangwagen bij Autohopper in Stadskanaal. Wij verhuren een ruime en stevige aanhanger met huif van het merk Hapert. En hoe langer je een aanhangwagen huurt, hoe goedkoper deze per dag wordt. Het formaat van onze aanhangwagen: 1,50 (h) x 1,25 (b) x 2,50 (d). Reserveer jouw aanhanger eenvoudig online!

Autohopper Van Staalduinen, Van Staalduinen Stadskanaal

Naast het huren van een auto bij Autohopper Van Staalduinen kan je ook bij Van Staalduinen ook terecht voor het kopen van een occasion, het vervangen van de banden van je eigen auto , schadeherstel, airco service, onderhoud en APK. Alles onder één dak dus.

Veelgestelde vragen