Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Uden

Autohopper Uden

We zijn druk bezig om een nieuwe vestiging in Uden aan te sluiten. Wil je toch een auto huren in de buurt van Uden? Dan kan je terecht bij Autohopper Veghel.


Auto huren in Uden, Volkel, Zeeland of Boekel

Auto huren in Uden, Volkel, Zeeland of Boekel? Dan ben je bij Autohopper Uden aan het goede adres. Je huurt bij ons de allernieuwste auto's voor een mooie en eerlijke prijs. Onze huurauto's zijn vaak hagelnieuw en sowieso niet ouder dan twee jaar. Je rijdt dus altijd in een degelijke auto die nog relatief weinig kilometers op de teller heeft. Daarnaast zijn alle auto's uitgevoerd met minimaal een ijskoude airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent als je bij ons een auto huurt. Al onze prijzen zijn namelijk inclusief all-risk verzekering & pechhulp, btw en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Op deze pagina zie je welke auto klasses wij verhuren in Uden. Dus, auto huren in Uden? Hop hop, naar Autohopper Autoverhuur Uden!

Waarom Autohopper autoverhuur in Uden?

  • Altijd één van de nieuwste huurauto's
  • Geen verrassingen achteraf door onze duidelijke prijzen incl. verzekeringen, pechhulp en btw
  • De best beoordeelde autoverhuurketen volgens Klantenvertellen
  • Met 100+ vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

Met je huurauto in Uden en omgeving

Verblijf je een tijdje in Uden en wil je deze Brabantse stad en de omgeving goed leren kennen? Met een huurauto ben je altijd lekker mobiel en kan je gaan en staan waar je wil! Uden is een middelgrote stad in het oosten van de provincie Noord-Brabant. Van oudsher is Uden een agrarische gemeenschap met een centrumfunctie binnen het Land van Herpen en later het Land van Ravenstein. Rond de 13de eeuw begon Uden zich rond het marktveld te ontwikkelen. Er ontstond zelfs een tweede en later nog derde economisch centrum waar kleine ondernemers en ambachtslieden zich konden settelen. Deze kleinschaligheid typeert het oude Uden. Het derde economisch centrum vind je terug op de Biggenmarkt, tegenwoordig bekend als de Markt. Op dit (toen nog) grasveld vond elke week de markt plaats. Dit gebeurt tegenwoordig nog steeds op maandagochtend en op kleine schaal op vrijdagochtend. 

Vanaf het einde van de 19e eeuw nam het nabijgelegen Veghel, dat in tegenstelling tot Uden wel een haven had, een voorsprong in de industriële ontwikkeling. Uden bleef hierin achter tot begin jaren 50 van de vorige eeuw. In 1952 werd Uden door het Rijk aangewezen als kern, waardoor er een nieuw industrieterrein kwam tussen Uden en Volkel. In 1953 vestigde Philips zich op dit industrieterrein met een afdeling keramiek en gereedschapmakerij. Toen het door de Duitsers achtergelaten vliegveld bij Volkel werd uitgebouwd tot grootste luchtmachtbasis van Nederland, kwamen er veel luchtmachtmilitairen wonen in Uden. Dit zorgde onder andere voor een grote groei van Uden. 

Wil je Uden verkennen met je huurauto? Rijd dan eens langs de Molen van Jetten, een authentiek gerestaureerde molen die nog steeds graan maalt voor onder andere Jenever. Om deze molen heen kan je ook een mooie wandeling door de natuur maken. Ook vind je in een eeuwenoude abdij het Museum voor Religieuze kunst, waar je de mooiste collecties religieuze kunst van ons land kan zien. Ook kan je hier een wandeling maken door de bijzondere kruidentuin. Bij de Sterrenwacht Orion Uden kan je onder begeleiding naar de sterren kijken. Hou je meer van winkelen? Dit kan je ook prima doen in het centrum van Uden. Let er wel op dat je parkeergeld betaalt! 

Ten noorden van Uden vind je de Maashorst, een prachtig natuurgebied waar de natuur nog volop de baas is. Ze noemen dit ook wel het oergebied, met de wisent, Tauros en Exmoorpony als oerbewoners. Tijdens een wandeling door dit natuurgebied moet je dus zeker niet je verrekijker vergeten! Ook vind je in dit natuugebied veel historische opgravingen. Je kan dit gebied verkennen met stevige wandelschoenen aan, maar ook op een mountainbike, fiets of paard. Voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo kunnen de kids op een ware survival gaan in BillyBird Park Hemelrijk. Kinderen tot 12 jaar kunnen lekker spelen op de Hullie Speelboerderij. Genoeg redenen om een auto te huren in de gemeente Uden.

Busje huren in Uden, Volkel, Zeeland of Boekel

Busje huren in Uden, Volkel, Zeeland of Boekel? Ook dat kan bij Autohopper Uden! Ons wagenpark beschikt over een aantal verhuisbussen (bakwagen, bestelbus). Al onze busjes zijn luxe uitgerust met airconditioning, audio installatie en andere extra's. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens, waarmee je die zware wasmachine heel gemakkelijk in en uit kan laden. Je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Ideaal! Reserveer 'm gemakkelijk via deze pagina en huur jouw busje bij Autohopper in Uden. En... hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!  


Veelgestelde vragen

Zijn jullie auto's en bussen goed verzekerd? 
Ja, al onze auto's en bussen zijn allrisk verzekerd. Dit betekent dat alle schade in principe gedekt is. Wel betaal je altijd een eigen risico per schade. 

Kan ik een auto huren zonder creditcard?
Ja, je betaalt bij ons gewoon met je pinpas. Wel zo makkelijk, toch?

Kan ik een auto huren zonder borg te betalen?
Nee, we vragen je altijd om borg te betalen. Helaas weten wij uit ervaring dat er daardoor veel zuiniger met onze auto's en bussen wordt omgegaan. De borg die je moet betalen is gelijk aan het eigen risico bij schade. Deze kan je tegen betaling wel wat verlagen, zodat je ook met een wat kleinere portemonnee gewoon een auto bij ons kan huren.

Ik wil een goedkope auto huren in Uden, kan dat?
Jazeker, met onze promotie auto heb je een goedkope huurauto in handen! Al onze andere huurauto's en zijn onderaan de streep ook vaak goedkoper dan die van de concurrentie, omdat de prijs die je bij ons op de website ziet de prijs is die je ook voor de auto betaalt. Geen verrassingen achteraf! Bekijk onze prijzen hierboven.

Kan ik ook goedkoop een busje huren in Uden?
Ja, ook de prijzen van onze busjes zijn scherp in vergelijking met de prijzen van de concurrentie. Vaak is het wel mogelijk om nog goedkoper een busje te huren dan bij ons, maar dan krijg je vaak een oude bus vol met gebreken mee. Onze busjes zijn altijd jong, in goede staat en zo veel mogelijk schadevrij. Daarnaast vind je in onze grote bakwagens zelfs een elektrisch bedienbare laadlift. Dat maakt je verhuizing écht wel een stuk makkelijker! Uit ervaring weten we dat de meesten blij zijn hier niet op bespaard te hebben. 

Hoe veel vrije kilometers krijg ik per dag bij autohuur Uden?
Bij de huurprijs van de auto's en bussen zitten 100 vrije km's inbegrepen. Huur je dus bijvoorbeeld 4 dagen een auto in Uden, dan krijg je in totaal 400 vrije kilometers. Rijd je in totaal meer dan die 400 km? Dan betaal je per extra gereden km. Dit is vanwege de afschrijving van de auto's: hoe meer km een auto rijdt, hoe minder deze waard wordt. De benzine zit dus niet bij deze vrije km's inbegrepen en is ook voor eigen rekening. 

Ik wil graag een elektrische auto huren in Uden, kan dat?
Autohopper Uden autoverhuur heeft zelf geen elektrische auto's beschikbaar, maar kunnen vaak wel wat voor je regelen via één van de andere Autohoppers. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhuren jullie ook gala auto's in Uden?
Jazeker, we helpen je graag om een geschikte auto voor je te vinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kan ik een 6-persoons auto huren in Uden?
Wij bieden deze niet standaard aan, maar neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Misschien kunnen we via één van onze collega Autohoppers wat voor je betekenen.

Cabrio huren Uden
Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een cabrio.

Elektrische auto huren Uden
Op zoek naar een elektrische auto? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Kan ik mijn online reservering nog annuleren?
Ja, een online reservering is nooit bindend en kan altijd weer geannuleerd worden. Een al gemaakte reservering kan tot 24 uur van tevoren ook kosteloos worden geannuleerd, tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt met de vestiging. 

Wil je wel een auto huren in Uden, maar staat deze er niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij onze buren van Autohopper Veghel, wellicht hebben zij 'm wel in het assortiment.