Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto huren in Utrecht?

Auto huren in Utrecht

Auto huren in Utrecht? Hop hop, naar Autohopper! Selecteer hieronder de auto of bus van jouw keuze, vul op de volgende pagina je postcode in en de vestiging die het dichtst bij jou in de buurt is wordt automatisch getoond. 

Overzicht vestigingen Utrecht

Autohopper Utrecht Centrum

Weerdsingel Oostzijde 42
3514AD, Utrecht-Centrum
030-3031600

Autohopper Utrecht Leidsche Rijn

Krommewetering 111
3543 AN, Utrecht-Leidsche rijn
030-3035515

Daarom kies je voor Autohopper autoverhuur

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf!
  • Met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Auto huren in Utrecht

Auto huren in Utrecht? Dat kan bij Autohopper Utrecht Leidsche Rijn en bij Autohopper Autoweerd. Bij beide vestiging vind je luxe uitgerust en vaak hagelnieuwe huurauto's. Al deze huurauto’s zijn maximaal twee jaar oud. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto mee krijgt! Daarnaast beschikken alle huurauto’s minimaal over airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Alle prijzen zijn inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Je vindt Autohopper Autoweerd net buiten het centrum van Utrecht en Autohopper Utrecht Leidsche Rijn in Leidsche Rijn. 

Busje huren in Utrecht

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Utrecht? Kies voor één van de bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens die wij beschikbaar hebben. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift. Scheelt heel wat tillen! En het mooie is: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper Autoweerd! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg! 

Te doen met je huurauto in de omgeving van Utrecht

Een lekker dagje uit in Utrecht? Dat is geen probleem want er is genoeg te doen! Ga lekker shoppen en terrasjes pakken in het centrum van Utrecht en breng een bezoekje aan het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, doe een speurtocht naar het monster van Utrecht of neem een privé tour door kasteel de Haar. Ook heb je in Utrecht de jaarbeurs Utrecht. Dit is een gebouwencomplex voor evenementen ,beurzen, congressen en vergaderingen. Het hele jaar door heb je hier de leukste evenementen voor jong en oud! Ook kan je in de buurt van Utrecht lekker relaxen bij de prachtige Loosdrechtse plassen en vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan Lage Vuursche, een leuk dorpje met een prachtig bos!

Veelgestelde vragen