Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Zoetermeer

Chroomstraat
10

2718 RR
Zoetermeer


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:00
dinsdag: 8:00-17:00
woensdag: 8:00-17:00
donderdag: 8:00-17:00
vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 8:00-11:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Zoetermeer

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Zoetermeer?

Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Zoetermeer aan het juiste adres! We staan klaar om het je gemakkelijk te maken. Onze beschikbare huurauto’s zijn gloednieuw en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabele rit. Alle huurauto’s zijn jong, vaak niet ouder dan een jaar. Als de grootste autoverhuurder van Nederland, met meer dan 130 locaties verspreid over het land, zijn we altijd in de buurt. Hierdoor kunnen we concurrerende prijzen aanbieden, en onderaan de streep zijn we vaak de voordeligste keuze. De vermelde prijzen zijn inclusief alle verplichte kosten en 100 vrije kilometers per dag. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Onze huurauto’s zijn volledig verzekerd, en mocht er onverhoopt iets gebeuren onderweg, dan staan we paraat met onze pechservice. Dus, als je een auto wilt huren in Zoetermeer, hop hop, naar Autohopper!

Liever een busje huren in Zoetermeer?

Of je nu grote spullen moet vervoeren of binnenkort gaat verhuizen, Autohopper autoverhuur in Zoetermeer heeft verschillende bestelbusjes te huur. Of je nu kiest voor een kleine bestelauto, een grotere bestelbus, of een ruime bakwagen, bij Autohopper Zoetermeer kan het allemaal. Net als onze huurauto’s zijn ook al onze busjes luxe uitgerust met airconditioning, radio en andere extra's. De grote bakwagens met 20m3 laadruimte zijn zelfs voorzien van een elektrische laadlift, waardoor we je verhuizing nog gemakkelijker maken!

Waarom kiezen voor Autohopper in Zoetermeer?

  • Nieuwe huurauto’s van maximaal twee jaar oud
  • Geen verborgen kosten
  • De grootste autoverhuurder van Nederland met meer dan 130 vestigingen
  • Het best beoordeelde autoverhuurbedrijf in Nederland volgens Klantenvertellen

Heb je specifieke vragen over auto huren in Zoetermeer die niet op deze pagina worden beantwoord? Bel ons gerust! In principe staat het aanbod op de website, maar we helpen je graag als er speciale wensen zijn.