Overslaan en naar de inhoud gaan

Met een busje op vakantie naar het buitenland

Ga je binnenkort op vakantie met een busje van Autohopper of ben je er nog niet helemaal uit of je een busje wil gaan huren? Wij leggen je uit wat de voordelen zijn en waar je aan moet denken tijdens je auto vakantie.

Verschillende busjes

Bij Autohopper heb je de keuze uit twee verschillende personen busjes. We hebben een 6 persoons dubbelcabine bus met extra veel laadruimte. Deze heeft een airco voor de zomerse tempraturen en een muziek installatie. Met drie zitplaatsen voorin en drie op de achterbank zit iedereen comfortabel. Daarachter vind 3m3 aan laadruimte. Genoeg ruimte voor heeel veeel spullen dus! Dan hebben we nog onze 9 persoons bus. Met een 9-persoons bus zit je gezellig bij elkaar en het scheelt brandstof, tol en parkeerkosten als je met verschillende auto’s zou gaan. Ook in deze bus hoef jij je geen zorgen te maken over de zomerse tempraturen. Er zit namelijk airco in de bus.

Vignetten

In landen zoals Duitsland en Frankrijk heb je tegenwoordig een Vignet of milieu sticker nodig. Dit zit niet standaard bij de bus in. Informeer even bij de vestiging waar jij gaat huren hoe dit het beste geregeld kan worden.

Trekhaak

Wil je graag een personenbus huren om bijvoorbeeld ook nog je caravan te trekken? Dan is het handig als deze bus een trekhaak heeft. Neem even contact op met de vestiging waar jij graag wil huren om te overleggen wat er mogelijk is!

Naar welke landen mag ik reizen?

Je mag naar bijna alle landen reizen die op de groene kaart staan. Er zijn een paar uitzonderingen. Daarom hebben wij alle informatie even voor je op een rijtje gezet.

Meer nieuws

Autohopper is verheugd met het nieuws dat het de aanbesteding van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) heeft...
Louwman neemt een 100% belang in autoverhuurketen en franchiseformule Autohopper. Met ruim 120 vestigingen door heel Nederland is...
In bijna alle regio's zijn inmiddels de schoolvakanties begonnen. Tijd voor de zomervakantie dus! Veel gezinnen kiezen er dit jaar...