Huur een luxe elektrische auto bij Autohopper

Geef jij net als wij om het milieu? Een elektrische auto is een steeds beter alternatief voor een benzine- of dieselauto. Daarom verhuren wij nu ook volledig elektrische auto’s. Waar voorheen de lage actieradius van elektrische auto's een drempel was, vormt deze steeds minder problemen. De nieuwste elektrische auto's hebben een actieradius van maar liefst 450 kilometer! Twijfel dus niet langer en huur meteen een elektrische auto bij Autohopper! 

Elektrische auto huren Autohopper Wanneer je een elektrische auto aanschaft, ben je duurder uit dan bij een auto met een verbrandingsmotor. Het is dus een logische gedachte dat elektrische huurauto's ook goed aan de prijs zijn. Bij Autohopper is dit niet het geval. In vergelijking met auto’s die rijden op benzine of diesel huur je voor hetzelfde tarief een volledig elektrische auto. Je bespaart ook nog eens op de brandstof, want je ontvangt bij jouw elektrische huurauto een pasje waarmee je onbeperkt kunt opladen!

Stap jij ook over naar een elektrische huurauto?

Rijd je elektrisch, dan bespaar je dus op brandstof. Dit is dan ook een groot voordeel aan het huren van een elektrische auto bij Autohopper. Wanneer je een auto huurt die rijdt op diesel of benzine ben je verplicht de auto afgetankt af te leveren. Wanneer je een elektrische auto huurt krijg je van Autohopper een laadpasje mee, waarmee je overal in Nederland bij publieke laadpalen van FastNed en EV-Box de auto op kunt laden. En we vinden het ook niet erg als ie niet helemaal vol terugkomt hoor, we hebben zelf natuurlijk ook gewoon laadpalen! 

Waar kan ik een elektrische auto huren?

Wist je dat je bij meer dan 10 vestigingen van Autohopper in Nederland een elektrische auto kunt huren? En dat al vanaf 65,- euro per dag! Ben jij benieuwd of je hem ook kunt huren bij de vestiging bij jou in de buurt? Kies hieronder meteen de elektrische auto die jij wil huren of kijk of de vestiging bij jou om de hoek één van beide auto's aanbiedt. 

0
Ruim Elektrisch 1

Bijv. VW e-Golf of Hyundai Ioniq

dag67,-
weekend107,-
week402,-
0
Ruim Elektrisch 2

Bijv. Hyundai Kona Electric of Kia Niro EV

dag84,-
weekend134,-
week504,-

5+2
herfstactie

Herfstactie

Krijg 2 dagen GRATIS met onze herfstactie

Kies je auto of bus
Wintersport
actie

Wintersportactie

Bespaar € 252,- per week door gebruik te maken van de wintersportactie

Kies je auto of bus

Deel je foto & win

Wil jij kans maken op € 25,- huurtegoed? Doe dan mee!

Bekijk de actie