Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van

Huur een luxe elektrische auto bij Autohopper

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de mobiliteit. Dat is voor Autohopper dé reden om ook hybride, plug-in-hybride en sinds kort ook volledig elektrische auto’s te verhuren.

Wanneer je een elektrische auto aanschaft, ben je duurder uit dan bij een auto met een verbrandingsmotor. Dit zou betekenen dat wanneer je een elektrische auto huurt, deze auto’s ook duurder zijn. Maar wees niet bang! Bij Autohopper is dit niet het geval. In vergelijking met auto’s die rijden op benzine of diesel huur je voor hetzelfde tarief een volledig elektrische auto. Én je bespaart ook nog eens op de brandstof! Want je ontvangt bij jouw elektrische huurauto een pasje waarmee je onbeperkt kunt opladen!

Elektrische auto huren Autohopper

Stap jij ook over naar een elektrische huurauto?

Rijd je elektrisch, dan bespaar je dus op brandstof. Dit is dan ook een groot voordeel aan het huren van een elektrische auto bij Autohopper. Wanneer je een auto huurt die rijdt op diesel of benzine ben je verplicht de auto afgetankt af te leveren. Maar wanneer je gebruik maakt van een elektrische auto, krijg je van Autohopper een laadpasje mee, waarmee je overal in Nederland bij publieke laadpalen van FastNed en EV-Box de auto op kunt laden.

Waar kan ik een elektrische auto huren?

Wist je dat je bij meer dan 10 vestigingen van Autohopper in Nederland een elektrische auto kunt huren? En dat al vanaf 49,- euro per dag! Ben jij benieuwd of je hem ook kunt huren bij de vestiging bij jou in de buurt?

Huur jouw elektrische auto

2+1
GRATIS

Pinksteractie: 2+1 GRATIS

Extra voordelig op pad met Pinksteren? Huur je een auto voor een weekend, dan krijg je tweede pinksterdag er gratis bij! 

Huur jouw auto

Bakwagen met 10,- korting

De hele maand april krijg je 10,- korting op de daghuur van jouw bakwagen. Je betaalt dan geen 119,-, maar slechts 109,-! 

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer