Met verhuizen is zo'n ruime bestelbus erg handig!

Goedkoop een busje huren

Verhuizen? Ga je een kast ophalen die je zojuist gekocht hebt? Of heb je gewoon meer ruimte nodig dan in een auto? Bij Autohopper huur je gemakkelijk en snel een luxe en nieuwe bus. En dat nog voor een prima prijs ook! Van een compacte bestelbus tot een grote meubelwagen met elektrische laadlift, Autohopper verhuurt verschillende bestelbussen. Dus, goedkoop een busje huren? Hophop, naar Autohopper! 

Top 3 meest gehuurde busjes

0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. VW Transporter, Citroën Jumpy

dag59,-
weekend100,-
week354,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend199,-
week699,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Bijv. VW Crafter + laadlift

dag119,-
weekend199,-
week699,-


Personen busje huren bij Autohopper

Personenbus huren voor een vriendenprijsje

Ga je op stap met wat vrienden of familie en past dat niet in een normale personenauto? Of ga je met z’n allen naar een concert? Bij Autohopper kan je een bus huren voor 6, 7 en 9 personen. Gezellig toch? Onze personenbussen hebben lekker veel ruimte voor je bagage. Helemaal ideaal als je een weekje of gewoon een dag op pad gaat, naar bijvoorbeeld een concert of een pretpark. 

Alle personenbussen

Voordelen van huren bij Autohopper

Bij Autohopper huur je altijd de nieuwste auto’s die altijd lekker luxe zijn uitgevoerd! Daarnaast huur je deze auto altijd tegen uiterst scherpe prijzen en heldere voorwaarden. Geen verrassingen achteraf dus! Met meer dan 100 locaties in Nederland zit er altijd wel een Autohopper bij jou in de buurt. Hebben we je overtuigd? 

Alle bestelbussen

 

Bakwagen of bestel busje huren bij Autohopper


Goedkoop busje huren bij Autohopper

Zoals je op deze pagina ziet, zijn er bussen in alle soorten en maten die je goedkoop kan huren bij Autohopper. Van een Volkswagen Caddy met een laadruimte van 3m3 tot een grote Renault Master bakwagen inclusief laadlift, het kan allemaal bij Autohopper. Een busje huren is goedkoper bij Autohopper dan bij andere auto- of busverhuurders. Bij Autohopper is de prijs die je ziet namelijk inclusief BTW, inclusief verzekering en inclusief 100 vrije kilometers per dag. Huur jouw goedkope bus eenvoudig en snel via deze pagina, of ga eens langs bij één van de 100 Autohoppers in Nederland. En... hop! Voor je het weet, ben je lekker onderweg!  


Dubbele
km

Wintersportactie

Ga jij dit jaar op wintersport met vrienden of familie? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor je! 

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer
Promo
auto

Huurauto voor € 19,- / dag!

Luxe, nieuwe auto met onze promostickers huur je voor € 0,79 per uur, incl. BTW en verzekering.

Reserveer direct