Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van

Huurtijden van Autohopper

Bij Autohopper huur je altijd een auto of bus voor zeer scherpe en heldere tarieven. Ronde prijzen, heldere voorwaarden, daar houden wij van. Hoe langer je bij Autohopper huurt, hoe goedkoper de auto of bus per dag wordt. Dat geldt alleen niet voor onze promotie auto, die kunnen we écht niet goedkoper aanbieden! Hieronder staat welke huurtijden en termijnen wij aanhouden.

Huurdag

Een huurdag is van 08.00 uur 's ochtends tot de volgende dag 08.00 uur 's ochtends. Kom je dus om 10.00 uur je huurauto ophalen, dan moet je hem de volgende dag om 8.00 uur weer inleveren. Wil je 'm later inleveren, dan komt er een huurdag bij.

Weekendtarief

Autohopper kent scherpe weekendtarieven. Het is altijd goedkoper om een auto of bus een heel weekend te huren, dan om de auto of bus 2 losse dagen te huren. Dit bieden we aan omdat er veel vraag is naar weekendhuur. Een weekend gaat bij Autohopper op zaterdagochtend om 08.00 uur in tot maandagochtend 08.00 uur.

Weektarieven

Wil je langer dan een dag of weekend een auto huren, dat kan natuurlijk altijd! Bij ons kan je altijd 7 dagen sturen voor de prijs van 6 dagen, lekker voordelig dus. Het weektarief kun je op elke gewenste dag in de week (m.u.v. zondag) in laten gaan vanaf 08.00 uur die dag.

Auto's & prijzen

2+1
GRATIS

Pinksteractie: 2+1 GRATIS

Extra voordelig op pad met Pinksteren? Huur je een auto voor een weekend, dan krijg je tweede pinksterdag er gratis bij! 

Huur jouw auto
20%
korting

Zomeractie: 20% korting

Auto huren in de zomervakantie? Profiteer van 20% korting op je factuurbedrag als je minimaal een week huurt! 

Kies je auto
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer