Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto huren Hoeksche Waard

Wil je een auto huren in de Hoeksche Waard? Bij Autohopper Jan Snel in Puttershoek ben je aan het juiste adres! Bekijk het aanbod en reserveer jouw huurauto of busje direct online. 

Top 3 meest gehuurde auto's in de Hoeksche Waard

Huur een nieuwe en luxe auto in de Hoeksche Waard

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Waarom no-nonsense? Omdat wij duidelijkheid geven over de prijs en de huurvoorwaarden. De prijs die je op deze pagina ziet, is de prijs die je ook betaalt voor jouw huurauto. Inclusief btw, inclusief verzekering en inclusief 100 vrije kilometers per dag. Rij je nou toch meer dan die 100 kilometer per dag, dan betaal je extra per kilometer. 

Alle huurauto's zijn nieuw en luxe uitgerust. De meeste auto's worden na een jaar alweer ingewisseld voor een nieuwer model: je rijdt dus altijd in de nieuwste auto's! Dus, auto huren in de Hoeksche Waard? Hop hop, naar Autohopper Puttershoek

Busje huren in de Hoeksche Waard

Ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je twee keuzes: je huurt een duur verhuisbedrijf in, óf je regelt het lekker allemaal zelf met een bestelbusje van Autohopper Puttershoek! Toegegeven, de eerste optie is wel gemakkelijker: je hoeft zelf bijna niets te doen. Maar daar zit wel een behoorlijk prijskaartje aan. Je kan ook zelf een busje huren in de Hoeksche Waard en gezellig met een groep vrienden zelf verhuizen! Bij Autohopper Puttershoek in de Hoeksche Waard vind je bestelbusjes in meerdere formaten: van een compacte Volkswagen Caddy met 3m3 laadruimte tot een complete Renault Master bakwagen met 20m3 laadruimte én laadklep, we hebben het voor je.

Autohopper Jan Snel in Puttershoek

Autohopper Jan Snel is onderdeel van Autobedrijf Jan Snel in Puttershoek. Autobedrijf Jan Snel in Puttershoek is naast Autohopper ook Mitsubishi dealer en CarProf garage voor het onderhoud aan alle merken auto's. Professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel.