Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto huren voor een maand

Heb je tijdelijk geen (eigen) auto en wil je graag voor een langere tijd een auto huren? Geen probleem bij Autohopper. Hoe langer je huurt hoe meer korting je krijgt!

Particulier

Vaak zie je dat het huren van een auto voor een langere tijd alleen mogelijk is voor zakelijke klanten. Dat is gelukkig al lang niet meer zo! Bij Autohopper huur je als particulier gemakkelijk een auto voor een langere tijd. Wil je korter dan een maand een auto huren? Bekijk dan op onze auto’s & prijzen onze weektarieven. Wil je als particulier langer dan een maand een auto huren? Neem dan even contact op met de vestiging bij jou om de hoek om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken.

Zakelijk

Een nieuwe medewerker die tijdelijk een auto nodig heeft of hebben jullie morgen net te weinig busjes? Geen probleem! Bij Autohopper kan je voor een korte of lange tijd zakelijk huren. Gaat jouw werknemer een dagje op cursus en heb je geen auto beschikbaar? Dan huur je gemakkelijk voor één dag zakelijk een auto. Heb je af en toe een auto nodig voor een dag en vind je het vervelend om elke keer vooruit te betalen? Dan kan je zakelijk op rekening betalen. Wel zo handig natuurlijk! Neem gerust contact op met de vestiging bij jou in de buurt om de mogelijkheden te bespreken, of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Shortlease

Heb je voor een lange tijd een zakelijke auto nodig? Dan is shortlease wat voor jou! Shortlease betekent letterlijk ‘kort leasen’. Maar wat is kort? Bij Autohopper rekenen we verhuur tussen een maand en twee jaar als shortlease. Wanneer je kiest voor shortlease profiteer je van de lagere prijzen van langer huren, maar blijf je flexibel. Je kan de auto namelijk Na een maand boetevrij elke dag opzeggen of makkelijk veranderen van klasse. Handig als je ineens meer kilometers moet gaan maken of juist kleiner wilt gaan rijden.