Huur je vakantieauto

Waar gaat jouw autovakantie heen dit jaar? Italië, Oostenrijk, Spanje, Kroatië, Duitsland, Frankrijk, of gewoon lekker in Nederland.  Wij hebben de beste vakantieauto's voor je klaar staan. Misschien heb je zelf geen vakantieauto die groot genoeg is voor het hele gezin, moet je een caravan trekken of wil je gewoon wat meer ruimte voor alle koffers die je mee neemt. Autohopper heeft dé vakantieauto voor jou klaar staan!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,5

van 01022638 22638 beoordelingen

Alle reviews

Daarom kies je voor Autohopper

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Hiermee bedoelen wij dat je precies waar je aan toe bent als je een auto of busje huurt. Géén verborgen kosten dus. Alle huurauto's zijn luxe uitgerust en vaak niet ouder dan een jaar. Natuurlijk zijn alle auto's goed verzekerd in de meeste (west)-Europese landen, controleer dit wel even met de vestiging waar je gaat huren. Ook maak je in het buitenland bij problemen gewoon gebruik van onze pechservice. Met meer dan 120 locaties is Autohopper de grootste autoverhuurder van Nederland. Er zit dus altijd een Autohopper bij jou om de hoek!

  • Altijd een nieuwe huurauto die luxe is uitgerust met o.a. airco, wel zo lekker op vakantie.
  • Prijzen inclusief alle verplichte kosten, all-risk verzekering en pechhulp
  • Met meer dan 120 locaties altijd bij jou om de hoek
  • De best beoordeelde autoverhuurketen volgens Klantenvertellen

Welke auto past bij jou?

Twijfel je nog een beetje welke auto of bus je het beste kan huren voor jouw autovakantie? Wij helpen je graag op weg! Doe de test en kom er achter welk voertuig het beste past.


Alle huurauto's

0
Compact promo

Bijv. Kia Picanto met stickers

dag29,-
weekend58,-
week203,-