Overslaan en naar de inhoud gaan

5 redenen waarom je een elektrische roadtrip moet maken

Wat is er nou leuker dan een roadtrip maken? Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Hieronder vind je 5 redenen waarom je een roadtrip moet maken met een elektrische (huur)auto.

1. Gratis benzine

Elektrisch rijden kost geen benzine, en het laden van de auto is voor de klant gratis! Dit betekent dus dat je heel veel geld kan besparen tijdens je roadtrip. Het is ook nog eens milieuvriendelijk, dus wat wil je nog meer?!

Afbeelding
Gratis benzine bij een elektrische auto

2. Vrijheid

Er is niks leuker dan zelf kunnen bepalen waar je heen wilt tijdens je roadtrip. Wordt het Parijs, Rome of allebei? Deze vrijheid heb je als je met een elektrische auto op roadtrip gaat! Je hoeft niks te laten en je kan lekker doen waar je zin in hebt. Tip: Huur je een elektrische auto bij Autohopper, check dan wel even vooraf of je wel verzekerd bent in het land waar je naartoe wil.

Afbeelding
Vrijheid met een elektrische huurauto

3. Navigatie

De weg kwijt? Of even geen zin meer om lekker retro de kaart te lezen? Geen probleem! De elektrische auto’s hebben standaard navigatie in de auto’s zitten. Zo raak je dus nooit verdwaald én kan je ook nog eens zien waar de dichtstbijzijnde oplaadstations zitten!

Afbeelding
Elektrische auto's van Autohopper hebben navigatie

4. Stille auto

We snappen dat je tijdens je roadtrip graag wilt genieten van het mooie uitzicht en de mooie en stille natuurgebieden. Elektrische auto’s zijn bijna geluidloos en zijn daar dus perfect voor! Wie weet wat voor mooie dieren je nu tegen komt in het wild. 

Afbeelding
Elektrische auto's van Autohopper zijn stil

5. Kamperen of hotel

Het kan allebei. De auto’s hebben genoeg kofferbak ruimte dus je kan en je kampeerspullen mee nemen en je koffers! Zo hoef je helemaal niet te kiezen. :)

Afbeelding
Auto's van Autohopper hebben genoeg kofferbak ruimte

Een laatste voordeel ligt misschien een beetje persoonlijk: rijd je een elektrische auto, dan rijd je altijd automaat. Dat geeft pas écht een ontspannen vakantiegevoel! Wil je ook een elektrische auto huren om een roadtrip te maken? Huur jouw elektrische auto nu!

Ook interessant

Afleiding tijdens het autorijden is een van de grootste oorzaken van verkeersongelukken. Dat willen wij als autoverhuurbedrijf...
Categorieën
  • Huurtips
  • Verhuizen
Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 8 tips op...
Categorieën
  • Vakantie
Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland? En twijfel je of je ouwe bakkie de reis wel gaat trekken? Met een huurauto van...