Auto of bus huren familie weekend?

Een woord dat velen van jullie waarschijnlijk bekend voorkomt: familieweekend. De één kan niet wachten tot het zover is, de ander is blij als het weer voorbij is. Wat handig is in zo’n weekend, is dat het vervoer goed geregeld is. Je gaat waarschijnlijk met een grote groep mensen op pad en dan is het fijn dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Wij helpen je er graag bij!

Waarom een auto of bus huren
Niet iedereen in de familie heeft misschien een auto, wil rijden of heeft een goede auto. Om die redenen kan het heel erg fijn zijn om een (ruime) auto of bus te huren. Met een huurauto of -bus ga je goed voorbereid op pad én weet je zeker dat iedereen aankomt.

Auto of bus?
Het is goed om van tevoren te weten met hoeveel personen je gaat reizen. Zo kan je makkelijker een keuze maken of je één, twee of meer auto’s wil huren of dat het makkelijker is om gewoon een 9-persoons bus te huren. Een 9-persoons bus kan bijvoorbeeld heel erg fijn zijn als niet iedereen wil of kan rijden. Je kan gemakkelijk acht personen mee nemen terwijl maar één persoon aan het rijden is. Ook is iedereen bij elkaar en kom je dus om dezelfde tijd aan, wat weer erg handig kan zijn als je al activiteiten op de planning hebt staan.

0
Ruim station

Bijv. Kia Ceed, Renault Megane

dag69,-
weekend124,-
week414,-
0
Groot station

Bijv. Peugeot 508

dag89,-
weekend160,-
week534,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Peugeot Expert Traveller

dag129,-
weekend232,-
week774,-

Extra bestuurder
Gaan jullie wat verder weg op vakantie en moet je een lange afstand afleggen? Voeg dan een extra bestuurder toe tijdens het reserveren van de auto. Zo kan je tijdens de reis wisselen van chauffeur en blijf je scherp. We denken met je mee Wil je graag advies over het vervoer voor je familieweekend? Geen probleem! Neem gerust contact op met de vestiging bij jou in de buurt. Wij helpen je graag met het maken van een keuze voor de perfecte auto of bus.


Misschien vind je dit ook interessant:

Is je huurauto goed verzekerd - Autohopper Eigen risico bij het huren van een auto

 

Gepubliceerd door Kiki op do, 02/27/2020 - 09:19