Auto huren voor een dagje winkelen

Een dagje winkelen met je beste vriendin, dochter of de hele familie? Kies deze keer dan niet voor de trein maar kom met de auto! Makkelijk van A naar B zonder te wachten!

Voordelen
Hoe fijn is het dat je niet hoeft te wachten op de trein, moet opschieten omdat de trein vertrekt en vooral in die overvolle trein hoeft te zitten! Met een auto doe je rustig aan. Je kan zelf nog stoppen op een plek naar keuze om even lekker te lunchen bijvoorbeeld! Nog even naar die andere winkel maar te ver om te lopen? Je pakt de auto en gaat op pad. Niks houdt jullie tegen! Nog een voordeel is trouwens dat je niet met die grote zware tassen hoeft te slepen. Je legt ze gewoon lekker in de auto neer.

Leukste winkelsteden
Waar kan je nou eigenlijk het leukste winkelen? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Maar volgens ons zijn de leukste winkelsteden toch wel: Leiden, Haarlem, Maastricht, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch, Zwolle, Den Haag en Alkmaar. Elke stad heeft iets unieks en zijn eigen charme. Bezoek jouw favoriete winkels zoals de Zara, Primark, Action, Zeeman, Costes, The Sting, JD sports en nog veel meer!

Boek een overnachting
Wat een shopdagje nog leuker maakt? Er een overnachting achteraan plakken natuurlijk! Boek een leuk hotel, ga lekker uit eten en geniet! Zo maak je jouw shopdag helemaal af. En het mooie is: met de huurauto rij je overal gemakkelijk heen. Geen lange wandeltochten en gesleep met spullen. Je hebt al lang genoeg gewandeld in de winkelstraten.


Misschien vind je dit ook interessant:

Auto huren bij je caravan Eigen risico bij het huren van een auto

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 05/31/2021 - 11:45