Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto kapot? Huur er een!

Afbeelding
Auto op autoambulance

Je hebt net 3 uur lang met je ouwe barrel getoerd door Nederland en dan ineens bedenkt je auto: weet je wat, ik heb er genoeg van. Ga maar lekker lopen! Maar als er iets is waar je niet op zit te wachten, is het lopen en geen auto bij de hand hebben als je zo ver van huis bent. Bij Autohopper huur je gemakkelijk vervangend vervoer door heel Nederland.

Autopech? Huur een auto!

Je zit er niet op te wachten, maar toch gebeurt het soms helaas wel: autopech. Erg vervelend, maar nooit helemaal te voorkomen. Heb je een lidmaatschap bij de ANWB of een ander bedrijf? Dan krijg je vaak via dat bedrijf vervangend vervoer mee. Ben je niet verzekerd en krijg je geen vervangend vervoer? Dan kan je er voor kiezen om een auto bij Autohopper te huren voor vervangend vervoer.

Vervangend vervoer

Je auto staat waarschijnlijk op dit moment bij de garage. Vaak moet er gewacht worden op een onderdeel en wordt de auto niet gelijk gemaakt. Je kan de auto dan niet gelijk me nemen. Soms kan je via de garage een leenauto mee krijgen, maar vaak is dit het geval. Geef ons gerust een belletje en wij zorgen er voor dat er een gepaste auto voor je klaar staat! In sommige gevallen leveren wij de auto zelfs bij je af. We snappen namelijk dat het al vervelend genoeg voor je is om zonder auto bij ons te moeten komen.

Kosten vervangend vervoer

Het is lastig om een bedrag te hangen aan vervangend vervoer. Het is namelijk maar net waar je naar op zoek bent. Wil je graag een grote of kleine auto huren? Of misschien zelfs wel een bus? Alles is mogelijk! Bekijk ons aanbod in vervangend vervoer.

Kan ik de kosten voor de auto declareren bij mijn verzekering?

In sommige gevallen is dat mogelijk, maar dat ligt er maar net aan hoe je verzekerd bent. Lees even goed je polis door of neem contact op met de verzekerde partij om uit te zoeken of je de kosten kan declareren of niet.

Heb je verder nog vragen? Zoek dan naar de dichtsbijzijnde vestiging bij jou in de buurt en neem contact met ons op. We staan voor je klaar!

Ook interessant

Afleiding tijdens het autorijden is een van de grootste oorzaken van verkeersongelukken. Dat willen wij als autoverhuurbedrijf...
Categorieën
  • Huurtips
  • Verhuizen
Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 8 tips op...
Categorieën
  • Vakantie
Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland? En twijfel je of je ouwe bakkie de reis wel gaat trekken? Met een huurauto van...