Bus / aanhanger huren Marktplaats

Je hebt eindelijk die leuke kast gevonden op marktplaats die je al heel erg lang zoekt en je hebt hem kunnen afdingen voor een goede prijs. Yes! Alleen waar je nog niet over na gedacht had is: hoe krijg ik die kast nou eigenlijk thuis?

Marktplaats aankoop

Of het nou een kast, bank, krukje, piano of iets anders is. Op Marktplaats vind je de leukste en uniekste dingen. Soms zijn deze producten zo groot dat ze niet passen in jouw eigen auto of misschien heb je wel helemaal geen auto. Gelukkig kan je bij Autohopper busjes huren die perfect zijn voor het vervoeren van jouw Marktplaats aankoop!

Aanhanger huren

Wil je liever in je eigen auto rijden of is het product niet zo heel erg groot dat je een busje nodig hebt? Dan is het makkelijk om een aanhanger te huren. Ook handig als je iets gaat kopen voor buiten en liever niet wil dat je auto vies wordt :P. Wat ook nog een pluspunt is aan het huren van een aanhanger is dat je maar 100,- borg betaald. Hoe fijn is dat!

Busje huren

Huur een busje! Zo krijg je je nieuwe meubel binnen een mum van tijd thuis. We hebben verschillende busjes beschikbaar met verschillende afmetingen. Er is dus altijd wel een bus die past bij jouw Marktplaats koopje. Je betaalt dus nooit te veel omdat de bus die je huurt ook nooit te groot is. Hoe fijn is dat! Naast dat je een bus kan huren bij Autohopper voor je Marktplaats schat is het ook mogelijk om er een verhuispakket bij te boeken. In dit pakket zitten verhuisdekens, spanbanden en een hondje. Zo kan je zware meubels makkelijk verplaatsen, vastzetten en beschermen tegen krasjes tijdens het transport.

0
Bestelauto 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy, Citroen Berlingo

dag59,-
weekend106,-
week354,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. Toyota Pro-Ace, Renault Trafic

dag74,-
weekend133,-
week444,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Renault master, Peugeot Boxer L2/H2

dag99,-
weekend178,-
week594,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag135,-
weekend243,-
week810,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Verhuisblunders Autohopper Auto huren met trekhaak

 

Gepubliceerd door Kiki op do, 10/24/2019 - 11:53