De 3 leukste huurauto routes door Nederland!

Je huurt een auto bij Autohopper en wilt lekker gaan toeren door Nederland. Leuk idee! Speciaal daarvoor hebben wij de 3 leukste huurauto routes (plekken) voor je op een rijtje gezet.

 

Noord-Veluwe route

De Veluwe is een mooi natuurgebied om met de huurauto doorheen te rijden. De Noord-Veluwe route start tussen Doornspijk en Nunspeet, je rijdt in de richting van Nunspeet. Onderweg kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Mooi om hier bijvoorbeeld een wandeling te maken! (de route rijd je langs Nunspeet, Vierhouten, Uddel, Garderen, via Apeldoorn, Epe, ’t Harde).

Noord Veluwe route autohuren Autohopper

Land van Maas en Waal route

De Maas en Waal route begint in Rhenen bij Restaurant & Loungebar de 3 Zussen en eindigt in Wijk bij Duurstede. Drink lekker een bakje koffie om vervolgens met de huurauto te toeren langs dijken, dorpjes en leuke bezienswaardigheden. De dorpen Druten en Beneden-Leeuwen liggen ook op de route. Het eindpunt is de historische vestingstad Wijk bij Duurstede.

Land van Maas en Waal route autohuren Autohopper

Kastelen-, stinzen- en statenroute

In de provincie Friesland kan je zo’n 50 adellijke en semi-adellijke kasteeltjes, sloten en landhuizen vinden. Zes kastelen werden op de kaart gezet en omgedoopt tot de Friese kastelentour. Het toeren met de huurauto door Friesland is dus zeker een aanrader!

Kastelen stinzen en statenroute autohuren Autohopper

Veel plezier met het toeren door Nederland!

Kijk hier voor alle auto's

1
Compact

Bijv. Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijv. Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend94,-
week330,-

 


Misschien vind je dit ook interessant:

Top 5 handige apps tijdens het auto rijden Verzekering huurauto Autohopper

 

Gepubliceerd door Kiki op vr, 01/29/2016 - 10:38

Reactie toevoegen