Duurzaam rijden? Huur een auto!

Vegetarisch eten, plastic producten vermijden, kleding kopen van betere kwaliteit zodat het langer mee gaat. Iedereen probeert tegenwoordig een steentje bij te dragen aan een duurzamere maatschappij. En dat is goed, want het is ook hard nodig! Maar wat kan jij nog meer doen dan al deze dingen? Nou, een auto huren! Lees snel verder waarom…

Vervuiling klimaat

Bijna iedereen heeft wel één of twee auto’s voor de deur staan. Heel erg handig, maar natuurlijk helemaal niet duurzaam. Er rijden bijvoorbeeld nog erg veel oudere auto’s rond die veel meer uitstoten dan een nieuwere en duurzamere auto’s.

Duurzame auto kopen

Een duurzame auto kopen is nog niet zo makkelijk. Meestal zijn deze namelijk vrij prijzig. Je kan met het openbaar vervoer gaan, maar dan zit je weer aan tijd gebonden en kan je niet gaan en staan waar je wil. Om die reden is het handig om een auto te huren!

Auto huren is voordeliger

Als je een auto bij Autohopper huurt is deze nooit ouder dan twee jaar. Deze auto’s bevatten de nieuwste technieken en stoten minder uit dan auto’s van tien jaar geleden. Wil je helemaal duurzaam bezig zijn, dan kan je ook een elektrische auto huren. Wist je dat deze bij Autohopper helemaal niet duurder zijn dan auto’s die op brandstof rijden? Het is zelfs goedkoper om een ruime elektrische auto te huren dan een reguliere ruime klasse. Wanneer je een elektrische auto huurt betaal je namelijk geen brandstofkosten, omdat je een laadpasje mee krijgt. Zo bespaar je dus een hoop geld én rij je een stuk duurzamer dan met je eigen oude auto.

Elektrische auto Autohopper

Auto huren

Benieuwd naar ons aanbod aan duurzame auto’s? Kijk dan hieronder. Ben je benieuwd hoe je een elektrische auto aankoppelt? Klik dan hier

0
Compact promotie

Bijv. Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
0
Ruim

Bijv. Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Ruim Elektrisch 1

Bijv. VW e-Golf of Hyundai Ioniq

dag65,-
weekend111,-
week390,-

 


Misschien vind je dit ook interessant:

Vrije kilometers bij een huurauto Naar welke landen mag je rijden met je huurauto of busje?

 

 

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 03/25/2019 - 10:35

Reactie toevoegen