Een busje huren om meubels op te halen

Je hebt een nieuwe kast, tafel of bank gekocht. Wat leuk! De vraag is nu alleen, hoe krijg je die grote bank thuis zonder 100en euro’s aan bezorgkosten te betalen. Geen probleem, Autohopper heeft dé oplossing voor jou.

Meubel gekocht, wat nu?
Of het nou een Marktplaats koopje is, een gloednieuwe bank die je gescoord hebt bij de woonboulevard of de vijfdehandse kast van je oma. Alles is te vervoeren met een Autohopper busje. Wij hebben de bus die past bij jouw meubelstuk, van klein tot groot!

Lekker goedkoop
Vaak zijn de bezorgkosten van meubels hartstikke duur. Je denkt een goede deal te hebben gesloten voor je bank of kast, maar bij het afrekenen komen daar weer een hoop kosten bovenop waar je niet over nagedacht had. Dat is zonde natuurlijk en helemaal niet nodig! Huur daarom voordelig een busje en haal dat toffe nieuwe meubelstuk zelf op, net zo makkelijk en een stuk goedkoper!

De juiste bus
Om zo goedkoop mogelijk uit te komen, is het belangrijk om de afmetingen van jouw meubel goed te weten. Op de website staan bij alle bussen de afmetingen. Zo weet je welke bus jij moet hebben. Hoe kleiner de bus, hoe goedkoper! Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte bus.

Handige hulpjes
We snappen dat je er niet op zit te wachten om alles zelf te tillen. Daarom kun je gemakkelijk handige hulpjes bij je reservering boeken. Denk bijvoorbeeld aan een steekwagen of een verhuispakket. In een verhuispakket vind je een verhuishondje, spanbanden en verhuisdekens. Jouw gloednieuwe meubelstuk blijft zo schadevrij en gaat geen kant op!

Reserveer jouw bus direct

0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. Toyota Pro-Ace, Renault Trafic

dag74,-
weekend133,-
week444,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Renault master, Peugeot Boxer L2/H2

dag99,-
weekend178,-
week594,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag135,-
weekend243,-
week810,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Is je huurauto goed verzekerd - Autohopper Eigen risico bij het huren van een auto

 

Gepubliceerd door Kiki op di, 03/30/2021 - 10:09