Overslaan en naar de inhoud gaan

Een busje huren om meubels op te halen

Je hebt een nieuwe kast, tafel of bank gekocht. Wat leuk! De vraag is nu alleen, hoe krijg je die grote bank thuis zonder honderden euro’s aan bezorgkosten te betalen. Geen probleem, Autohopper heeft dé oplossing voor jou.

 

Meubel gekocht, wat nu?

Of het nou een Marktplaats koopje is, een gloednieuwe bank die je gescoord hebt bij de woonboulevard of de vijfdehandse kast van je oma. Alles is te vervoeren met een Autohopper busje. Wij hebben de bus die past bij jouw meubelstuk, van klein tot groot!

Lekker goedkoop

Vaak zijn de bezorgkosten van meubels hartstikke duur. Je denkt een goede deal te hebben gesloten voor je bank of kast, maar bij het afrekenen komen daar weer een hoop kosten bovenop waar je niet over nagedacht had. Dat is zonde natuurlijk en helemaal niet nodig! Huur daarom voordelig een busje en haal dat toffe nieuwe meubelstuk zelf op, net zo makkelijk en een stuk goedkoper!

De juiste bus

Om zo goedkoop mogelijk uit te komen, is het belangrijk om de afmetingen van jouw meubel goed te weten. Op de website staan bij alle bussen de afmetingen. Zo weet je welke bus jij moet hebben. Hoe kleiner de bus, hoe goedkoper! Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte bus.

Handige hulpjes

We snappen dat je er niet op zit te wachten om alles zelf te tillen. Daarom kun je gemakkelijk handige hulpjes bij je reservering boeken. Denk bijvoorbeeld aan een steekwagen of een verhuispakket. In een verhuispakket vind je een verhuishondje, spanbanden en verhuisdekens. Jouw gloednieuwe meubelstuk blijft zo schadevrij en gaat geen kant op!

Reserveer jouw bus direct

Ook interessant

Afleiding tijdens het autorijden is een van de grootste oorzaken van verkeersongelukken. Dat willen wij als autoverhuurbedrijf...
Categorieën
  • Huurtips
  • Verhuizen
Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 8 tips op...
Categorieën
  • Vakantie
Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland? En twijfel je of je ouwe bakkie de reis wel gaat trekken? Met een huurauto van...