Goed verzekerd in het buitenland

Ga jij dit jaar op vakantie met een huurauto? Dan heb je natuurlijk geen zin in gedoe, want op je vakantie wil je lekker relaxen en je natuurlijk vooral niet druk maken. Daarom ben je goed verzekerd in het buitenland als je een auto bij Autohopper huurt. Zo hoort het toch?  

Waar ben ik voor verzekerd in het buitenland?

Een huurauto van Autohopper is WA en Allrisk verzekerd. Dat houdt in dat zowel de schade die met de huurauto wordt toegebracht aan andere personen of eigendommen als de schade aan de huurauto zijn verzekerd. Dus ook bij slippen, aanrijding, brand en blikseminslag, diefstal, stormschade en alle overige ‘van buiten komende onheilen´ is jouw huurauto gewoon verzekerd. Je hoeft je dus nergens druk om te maken! Het enige waar je even rekening mee moet houden, is het Eigen Risico dat je moet betalen als je een auto gaat huren. Deze is standaard € 600,-, maar kan afgekocht worden naar € 300,- voor € 7,- per dag. Rij je schade, dan wordt er een schatting gemaakt van de totale kosten van de schade. Zijn deze kosten hoger dan het betaalde Eigen Risico, dan krijg je dit bedrag niet terug. Zijn de kosten lager, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht en krijg je dus niet het volledige Eigen Risico bedrag terug. 

In welke landen ben ik verzekerd? 

Je auto is verzekerd in alle landen die op de groene kaart staan. Weet je niet helemaal zeker of het land waar jij heen wil gaan op de groene kaart staat? Geen probleem, we kunnen dit altijd voor je opzoeken!

Ik heb schade gereden, wat nu?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje.  Mocht je schade hebben gereden met je auto, dan staan we 24/7 voor je klaar! Je kan ons dan bellen op 088-1121284. In het mapje met je autopapieren staat precies wat je moet doen als je schade hebt gereden. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing, zodat jij gewoon lekker verder dan gaan met vakantie vieren.

Zoals je kan lezen kan je met een gerust hart op vakantie gaan met een huurauto van Autohopper en heb je niks om je zorgen over te maken! Reserveer dus snel jouw auto of busje via deze pagina of bekijk al onze huurauto's & prijzen. 

0
Ruim station

Bijv. Kia Cee'd SW, Ford Focus Station

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Bus 6 persoons

dag79,-
weekend134,-
week474,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend199,-
week699,-

 


Misschien vind je dit ook interessant:

Auto huren 18 jaar Naar welke landen mag je rijden met je huurauto of busje?

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 07/30/2018 - 15:19

Reactie toevoegen