Overslaan en naar de inhoud gaan

Goed verzekerd in het buitenland

Categorieën
  • Vakantie
  • Verzekering
Afbeelding
goed verzekerd op reis met auto

Wil je op vakantie naar het buitenland, maar is je eigen auto net iets te oud? Of ga je op wintersport, maar heb je geen zin om winterbanden te kopen? Dan kan je op vakantie gaan met een huurauto van Autohopper. Op vakantie heb je natuurlijk geen zin in gedoe. Gewoon lekker relaxen en je vooral niet druk maken. Gelukkig ben je met een huurauto van Autohopper goed verzekerd in de meeste Europese landen. Zo hoort het toch? 

Waar ben ik voor verzekerd in het buitenland?

Een huurauto van Autohopper is WA en Allrisk verzekerd. Dat houdt in dat zowel de schade die met de huurauto wordt toegebracht aan andere personen of eigendommen, als de schade aan de huurauto zijn verzekerd. Dus ook bij slippen, aanrijding, brand en blikseminslag, diefstal, stormschade en alle overige ‘van buiten komende onheilen´ is jouw huurauto gewoon verzekerd. Je hoeft je dus nergens druk om te maken! Het enige waar je even rekening mee moet houden, is het Eigen Risico dat je moet betalen als je een auto gaat huren. Het Eigen Risico verschilt per klasse huurauto en betaal je per schade. Toch kan het afgekocht worden voor een verschillend tarief per dag. Rij je schade, dan wordt er een schatting gemaakt van de totale kosten van de schade. Zijn deze kosten hoger dan het betaalde Eigen Risico, dan krijg je dit bedrag niet terug. Zijn de kosten lager, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht en krijg je dus niet het volledige Eigen Risico bedrag terug.

In welke landen ben ik verzekerd? 

Je auto is verzekerd in bijna alle landen die op de groene kaart staan. Staat het land van jouw bestemming hier niet tussen? Dan mag je daar niet heen met een huurauto van Autohopper. Doe je dit wel en rij je schade of krijg je pech, dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Gebeurt dit in landen die op de groene kaart staan, dan helpen we je natuurlijk altijd weer op weg. 

Ik heb schade gereden, wat nu?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje.  Mocht je schade hebben gereden of pech hebben, dan staan we 24/7 voor je klaar. Je kan ons dan bellen op +31 (0)88-1121284. In het mapje met je autopapieren staat precies wat je moet doen. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing, zodat jij gewoon lekker verder kan gaan met vakantie vieren.

Zoals je kan lezen kan je met een gerust hart op vakantie gaan met een huurauto van Autohopper en heb je niks om je zorgen over te maken! Dus, auto huren voor een trip naar het buitenland? Ga dan hophop, naar Autohopper! 

Ook interessant

Staat je voertuig stil? Duurt de garagebeurt langer dan gepland? Wacht je al een tijdje op een leaseauto? Wij kunnen ons goed...
Afleiding tijdens het autorijden is een van de grootste oorzaken van verkeersongelukken. Dat willen wij als autoverhuurbedrijf...
Categorieën
  • Huurtips
  • Verhuizen
Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 8 tips op...