Kan ik kilometervrij een auto huren?

Een huurauto is vaak gebonden aan een beperkt aantal kilometers. Kilometervrij huren bij Autohopper, is dat mogelijk? Een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Lees snel verder om er achter te komen!

Kilometervrij huren
We vallen maar gelijk met de deur in huis. Het is niet mogelijk om kilometervrij bij Autohopper te huren. Je krijgt bij ons 100 km vrij per dag. Hierna betaal je voor iedere extra gereden kilometer

Waarom moet ik hier voor betalen?
Dat heeft met meerdere factoren te maken. Namelijk de looptijd, onderhoudskosten, rente en afschrijving van de auto. Dit wordt van te voren afgesproken met de dealer en daarop wordt onze huurprijs berekend. Stel nou dat de auto veel meer kilometers zou rijden dan afgesproken. Je hebt dan sneller last van bijvoorbeeld slijtage van de banden en dat moet betaald worden. Om deze kosten in te dekken betaal je een kilometervergoeding.

Kilometers en brandstof zijn toch hetzelfde?
Nee, zeker niet! Brandstof betaal je om van A naar B te kunnen rijden. Je betaalt voor de kilometers zoals hierboven uitgelegd. Dit zijn dus twee verschillende soorten kosten.

Waarom is Autohopper dan niet Kilometervrij?
Om de kosten van o.a. de slijtage te kunnen dekken is het niet mogelijk om bij Autohopper kilometervrij te kunnen huren. Wel hebben wij vaak leuke acties waarbij je bijvoorbeeld dubbele kilometers krijgt. Dat is dan toch weer lekker mee genomen!

0
Compact promo

Bijv. Kia Picanto met stickers

dag29,-
weekend58,-
week203,-
1
Bestelbus 11 m³ laadruimte

Bijv. Renault master, Peugeot Boxer L2/H2

dag105,-
weekend189,-
week630,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag139,-
weekend249,-
week834,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Is je huurauto goed verzekerd - Autohopper Eigen risico bij het huren van een auto

 

Gepubliceerd door Kiki op vr, 03/12/2021 - 12:01