Overslaan en naar de inhoud gaan

Trouwauto huren?

Gefeliciteerd! Je gaat binnenkort trouwen. Er komt een leuke en spannende tijd aan waarin je een hoop dingen moet regelen. Een trouwauto huren is er één van. Wij helpen je graag om je dit zo makkelijk mogelijk te maken.

Waar ben je naar op zoek?

Als je gaat trouwen dan wil je natuurlijk wel een keer in wat anders rijden dan een Renault Clio waarin je elke dag naar het werk rijdt. En dat snappen we! Je trouwt (als het goed is) maar een keer. Daarom moet je jezelf een belangrijke vraag stellen. Waar ben ik naar op zoek? Een hele snelle supercar zoals een Lamborghini of een Ferrari of toch een andere auto die net zo mooi is (en een stuk goedkoper is) maar net iets minder snel? Denk er maar eens goed over na!

Luxeauto huren

Bij Autohopper hebben we verschillende luxe trouw auto’s in het assortiment. Denk hierbij aan een Tesla Model S of een MINI Cabrio. Vraag naar de mogelijkheden bij een vestiging bij jou in de buurt om te kijken wat er beschikbaar is. We denken graag met je mee!

Cabrio huren

Ga je trouwen in de zomer en wil je daarom graag een cabrio huren? Dan is de MINI Cabrio de perfecte auto voor jullie bruiloft. Deze stoere auto ziet er niet alleen super leuk uit maar rijdt ook nog eens heel erg lekker.

Een trouw auto is altijd persoonlijk en het is nooit makkelijk om een keuze te maken. Kies daarom altijd zelf je trouwauto uit en laat dit niet door iemand anders doen. Hierdoor voorkom je een hoop onnodig gezeur en familie ruzies.

Ook interessant

Afleiding tijdens het autorijden is een van de grootste oorzaken van verkeersongelukken. Dat willen wij als autoverhuurbedrijf...
Categorieën
  • Huurtips
  • Verhuizen
Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 8 tips op...
Categorieën
  • Vakantie
Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland? En twijfel je of je ouwe bakkie de reis wel gaat trekken? Met een huurauto van...