Overslaan en naar de inhoud gaan

Autoverhuur Alkmaar

Autohopper Alkmaar is gesloten

We zijn druk bezig om een nieuwe vestiging in Alkmaar aan te sluiten. Wil je toch een auto huren in de buurt van Alkmaar? Dan kan je terecht bij Autohopper Den Helder, Autohopper Enkhuizen of Autohopper Beverwijk.


Auto huren in Alkmaar

Auto huren in Alkmaar? Kom naar Autohopper Alkmaar! Je huurt bij ons luxe, nieuwe huurauto's voor een lekker lage prijs. De huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke en moderne auto mee krijgt. Daarnaast beschikken alle huurauto’s minimaal over airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Als je een auto huurt bij Autohopper Alkmaar weet je precies waar je aan toe bent. Alle prijzen zijn namelijk inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Bekijk snel alle huurauto’s die je kan vinden in Alkmaar. Dus, auto huren in Alkmaar? Hop hop, naar Autohopper, de no-nonse autoverhuurder van Alkmaar! Ook als je in de buurt bent van Heiloo en Bergen.

Daarom kies je voor Autohopper autoverhuur

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met ruim 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Ruim 150.000 blije autobestuurders gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Busje huren in Alkmaar 

Busje huren in Alkmaar? Ook dat kan bij Autohopper Alkmaar! Kies voor één van de bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens die wij beschikbaar hebben. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Extra handig voor die zware wasmachine! Ook een fijne bijkomstigheid: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper Alkmaar! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!


Veelgestelde vragen over autoverhuur in Alkmaar

Kan ik een auto huren in Alkmaar als ik 18 jaar ben?
Jazeker! Bij Autohopper Alkmaar kan je vanaf 18 jaar gewoon een auto of bus huren. Dus ook als je 19, 20 of 21 jaar bent en als je korter dan een jaar je rijbewijs hebt kan je gewoon bij ons huren. Zonder extra kosten. Het enige verschil is dat je het eigen risico niet kan verlagen. 

Kan ik goedkoop een auto huren in Alkmaar?
Jazeker, onderaan de streep zijn wij vaak de goedkoopste autoverhuurder! De promo auto is de goedkoopste huurauto die wij aanbieden, bekijk ons volledige aanbod hierboven.

Kan ik een auto met automaat huren in Alkmaar?
Ja, wij hebben een middenklasse SUV met automaat beschikbaar, deze huur je gemakkelijk via deze pagina. Wil je een andere klasse met automaat huren? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Verhuren jullie ook luxe auto's?
Al onze auto's en bussen zijn natuurlijk luxe uitgevoerd, maar als je op zoek bent naar een exclusieve auto hebben wij deze niet standaard beschikbaar. Je mag natuurlijk altijd even bellen, misschien kunnen we wat voor je regelen.

Kan ik voor 1 dag een auto huren in Alkmaar?
Dat is mogelijk, je kan bij ons gewoon voor één dag een auto huren. Zonder veel hogere kosten, zoals bij veel andere autoverhuurders. 

Verhuren jullie ook auto's met trekhaak?
Vanaf de middenklasse auto is het mogelijk om de optie 'trekhaak' aan te vinken in stap 2 van je online reserveringsaanvraag. Wij doen dan onze uiterste best om een auto met trekhaak voor je te regelen. Zeker weten dat dit lukt? Neem dan even telefonisch contact met ons op!

Verhuren jullie ook 6, 7,8, of  9 persoons bussen?
Wij hebben geen personenbussen te huur, maar neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een auto of bus huren die niet op deze pagina staat, kan dat?
Bel ons gerust even om te bespreken of er wat mogelijk is. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper Enkhuizen, misschien hebben zij de auto of bus wel beschikbaar.