Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto huren in Apeldoorn?

Dat kan in Apeldoorn Noord en West.

Auto huren in Apeldoorn

Auto huren in Apeldoorn? Hop hop, naar Autohopper! Wij hebben twee vestigingen in Apeldoorn: op het industrieterrein in Apeldoorn noord en in de buurt van Ugchelen vind je onze vestiging Apeldoorn west. Waar je ook woont in Apeldoorn, je bent dus zo bij één van de Autohopper vestigingen. Huur je bij Autohopper, dan profiteer je altijd van lage prijzen en heldere voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief all-risk verzekering, pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Géén verrassingen achteraf dus! Hieronder vind je de meest gehuurde auto's in Apeldoorn. Selecteer de auto die je wil huren, typ je postcode in en de meest dichtbij zijnde Autohopper vestiging wordt getoond. Appeltje, eitje! 

Autohopper Apeldoorn-Noord

Tweelingenlaan 170
7324 AT, Apeldoorn-Noord
055-8435227

Autohopper Apeldoorn-West

Hattemse Beek 61
7335PB, Apeldoorn-West
055-5418833

Daarom kies je voor Autohopper autoverhuur

  • Altijd de nieuwste modellen auto's van maximaal twee jaar oud
  • Prijzen inclusief btw, verzekeringen & pechhulp, dus géén verrassingen achteraf
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Eén van de best beoordeelde autoverhuurders met een 9,1
  • Met meer dan 100 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

Auto huren in Apeldoorn West 

Woon je in de buurt van Ugchelen, in Apeldoorn West? Huur dan een auto of bus bij Autohopper autoverhuur Van As! Je vindt ons aan de Hattemsebeek 61. Autohopper Apeldoorn west is onderdeel van Autobedrijf van As b.v.. Bij dit autobedrijf kan je naast het huren van een auto of bus ook terecht voor APK, onderhoud en het kopen van een auto. Bij Autohopper autoverhuur Van As in Apeldoorn kun je terecht voor nieuwe en luxe huurauto's, maar je kan er ook een bestelbusje, bakwagen of aanhangwagen huren. Dus, auto huren in Ugchelen of Apeldoorn West? Hop hop, naar Autohopper Van As Apeldoorn west! 

Afbeelding
Autohopper van As

Auto huren in Apeldoorn noord

Auto of bus huren in Apeldoorn Noord? Je vindt onze vestiging op het industrieterrein van Apeldoorn Noord, lekker dicht bij de A50. Bij Autohopper in Apeldoorn doen we er alles aan om de huurauto exact naar jouw wensen voor je te regelen. Of je nu een goedkope huurauto met stickers wil rijden, of liever een wat luxere en grotere huurauto, we hebben het allemaal voor je. Privé of zakelijk een auto huren, het kan allemaal bij Autohopper in Apeldoorn. Ook zijn er  verschillende busjes in alle maten te huur, van compacte bestelauto tot personenbusje of grote verhuiswagen met laadklep. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken. 

Afbeelding
Autohopper Apeldoorn

Busje huren in Apeldoorn

Ga je verhuizen? Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Moet je zware spullen van A naar B verplaatsen, of wil je om een andere reden een busje huren in Apeldoorn? Huur één van onze bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens. Alle bestelbusjes zijn luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie en zijn in goede staat. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Je rug zal je dankbaar zijn! Niet verhuizen, maar wel met meerdere mensen op pad? En gaat dat niet passen in je eigen personenauto? Huur één van onze personenbussen! Met z’n allen gezellig naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden in meerdere auto’s. Wij hebben meerdere types busjes te huur. Of je nu een 6-persoonsbus met extra laadruimte (dubbelcabine) of een luxe 9-persoonsbus wil huren, het kan allemaal bij Autohopper Apeldoorn! We hebben hier zelfs een luxe VIP bus beschikbaar, stuur een mailtje als je hier meer informatie over wil. Al onze bestel- en personenbusjes mag je gewoon met je B-rijbewijs besturen, zelfs de grote bakwagens. Selecteer hieronder de bus van jouw keuze, typ je postcode in en de meest dichtbij zijnde Autohopper vestiging wordt getoond.

Met je huurauto in Apeldoorn

Ervaar het beste van de Veluwe in Apeldoorn! Tel daar de vele stadsparken en groen bij op en je kan tot de conclusie komen dat Apeldoorn een must-see stad voor de natuurliefhebber is. Vanuit de stad ben je met je huurauto zo in één van de vele pittoreske dorpjes van de omgeving van Apeldoorn. Verder vind je in deze Gelderse stad natuurlijk ook cultuur, gezellige winkelstraatjes en voor een hapje of drankje hoef je ook nooit lang te zoeken. Ben je een liefhebber van het Koningshuis, bezoek dan vooral Paleis Het Loo. Dit voormalig koninklijk paleis is gelegen in het noorden van Apeldoorn en fungeert tegenwoordig als museum. Het kasteel is ooit gekocht door stadhouder Willem III en is als laatst bewoond door Prinses Margriet. Tegenwoordig is het eigendom van de Nederlandse Staat. 

Ben je een weekend in Apeldoorn met je gezin en wil je voor 1 dag een auto huren? Dan kan een bezoekje aan de Apenheul natuurlijk niet ontbreken! Er leven ongeveer 35 soorten apen in de Apenheul, waarvan ongeveer de helft gewoon los rondloopt door het bosrijke park. En denk maar niet dat deze schattige aapjes schuw zijn, je begrijpt na je bezoek ineens waar de term 'brutale aap' vandaan komt! Heb je een gezin met jonge kinderen (onder de 10 jaar), dan is een bezoekje aan de Julianatoren ook zeker de moeite waard. Met zo'n 60 attracties kan je je hier zeker een hele dag vermaken. Als je 2 dagen een auto huurt in Apeldoorn kan een uitstapje naar de Veluwe of bijvoorbeeld Radio Kootwijk niet ontbreken. Genoeg te beleven in de omgeving! 

Bestelbus huren
Alles
Bestelbus
Personenbus

Veelgestelde vragen