Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Van der Wolf

Vissersdijk Beneden
21

3319GW
Dordrecht


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: 8:00-18:00
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 8:30-16:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Van der Wolf

9.5
24827 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Dordrecht of Sliedrecht

Auto huren in Dordrecht? Dat kan je het beste doen bij Autohopper autoverhuur! Bij Autohopper autoverhuur in Dordrecht huur je luxe en nieuwe auto’s voor een superscherpe prijs. Al onze huurauto’s zijn maximaal twee jaar oud. Zo weet je zeker dat je altijd over een degelijke auto beschikt die nog relatief weinig kilometers heeft gemaakt. Daarnaast beschikken alle huurauto’s minimaal over een ijskoude airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent bij Autohopper. Al onze prijzen zijn namelijk inclusief all-risk verzekering & pechhulp, btw en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Bekijk op deze pagina welke huurauto’s je kan vinden in Dordrecht. Dus, auto huren in Dordrecht? Hophop, naar Autohopper Dordrecht!

Daarom kies je voor Autohopper

  • Je huurt de allernieuwste modellen auto’s van maximaal twee jaar oud
  • Prijzen inclusief btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Ruim 150.000 tevreden autohuurders gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland volgens Klantenvertellen

Te doen met je huurauto in de omgeving van Dordrecht

Dordrecht is de oudste stad van Nederland en is de vijfde gemeente van de provincie Zuid-Holland. In Dordrecht splitst de Merwede zich in de Noord en Oude Maas. In de middeleeuwen werd Dordecht een belangrijke handelsstad als één van de grootste steden in Hollland. In de binnenstad zie je dit rijke handelsverleden op veel plekken terug. Je vindt hier namelijk talloze monumenten en musea, pakhuizen en prachtige historische handselsstraten. Ben je een weekend in Dordrecht dan kan een bezoekje aan de Grote Kerk, Het Hog en de oude burgemeesterswoning 'Huis van Gijn' niet ontbreken. Houd je van wandelen? Tijdens het Rondje Dordt krijg je een goede indruk van deze stad en loop je langs de binnenstadshavens, verschillende monumenten en historische plekjes. 

In de omgeving van Dordrecht vind je het Kinderdijk, een dorp gelegen in de Alblasserwaard. Heel Kinderdijk ligt onder de zeespiegel en staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. De vele molens en waterwegen vertellen het verhaal van de 'Lage Landen'. Zeker een aanrader om met je huurauto te bezoeken! Ook ben je vanuit Dordrecht zo in Nationaal Park de Biesbosch, waar je heerlijk kan wandelen of fietsen door één van de waterrijkste gebieden van Nederland met zoetwatergetijden, kreken en wilgenbossen. 

Garage Van der Wolf, trekhaken.nl, BOVAG verzekering

Autohopper Van der Wolf vind je in het pand van Garage Van der Wolf. Naast dat Garage Van der Wolf een Autohopper vestiging is kan je ook bij ze terecht voor het kopen van één occasion, ruitreparatie, nieuwe banden, een trekhaak, onderhoud aan je auto, een BOVAG Autoverzekering en nog veel meer! Op zoek naar een auto of bus in Dordrecht? Naast BoRent en Avis verhuurt ook Autohopper Van der Wolf een ruim assortiment auto’s en bussen in Dordrecht.

Busje huren in Dordrecht of Sliedrecht

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Dordrecht? Wij hebben verschillende bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens beschikbaar. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Extra handig voor die zware wasmachine! We hebben verschillende formaten busjes te huur. Of je nu een kleine bestelbus, grotere bestelbus of ruime bakwagen wil huren, het kan allemaal! En ook wel handig: je mag al onze busjes gewoon met je B-rijbewijs besturen. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Veelgestelde vragen