Auto huren in Dordrecht

Autohopper Van der Wolf, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijv. Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijv. Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Bestelauto 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy of Citroen Berlingo

dag54,-
weekend92,-
week324,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. VW Transporter of Citroen Jumpy

dag65,-
weekend111,-
week390,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-

 

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje voor minimaal een week, dan krijg je dubbele vrije kilometers! Je huurt je vakantieauto bij Autohopper inclusief:

  • 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km)
  • All-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden
  • BTW

Je bespaart dus tot wel 126,- per week!

Kies tijdens het reserveren een vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2019. De zomeractie met de dubbele vrije km's zal dan vanzelf verschijnen. De actie is geldig voor alle personenauto's en personenbussen m.u.v. de promotie auto, deze is altijd al lekker goedkoop.

Vestiging Autohopper Van der Wolf

Autohopper Van der Wolf
Vissersdijk Beneden 21
3319GW
Dordrecht

Auto huren in Dordrecht

Auto huren in Dordrecht? Dat kan je het beste doen bij Autohopper autoverhuur! Bij ons huur je luxe en nieuwe auto’s voor een superscherpe prijs. Alle huurauto’s zijn maximaal twee jaar oud. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto mee krijgt. Daarnaast beschikken alle huurauto’s minimaal over airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent bij Autohopper. Al onze prijzen zijn namelijk inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna € 0,18 / km.). Bekijk hier welke huurauto’s je kan vinden in Dordrecht. Dus, auto huren in Dordrecht? Hophop, naar Autohopper Dordrecht!

Daarom kies je voor Autohopper

  • Je huurt de allernieuwste modellen auto’s
  • Prijzen inclusief btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Ruim 150.000 blije autobestuurders gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Te doen met je huurauto in de omgeving van Dordrecht

Dordrecht is de oudste stad van Nederland en is de vijfde gemeente van de provincie Zuid-Holland. In Dordrecht splitst de Merwede zich in de Noord en Oude Maas. In de middeleeuwen werd Dordecht een belangrijke handelsstad als één van de grootste steden in Hollland. In de binnenstad zie je dit rijke handelsverleden op veel plekken terug. Je vindt hier namelijk talloze monumenten en musea, pakhuizen en prachtige historische handselsstraten. Ben je een weekend in Dordrecht dan kan een bezoekje aan de Grote Kerk, Het Hog en de oude burgemeesterswoning 'Huis van Gijn' niet ontbreken. Houd je van wandelen? Tijdens het Rondje Dordt krijg je een goede indruk van deze stad en loop je langs de binnenstadshavens, verschillende monumenten en historische plekjes. 

In de omgeving van Dordrecht vind je het Kinderdijk, een dorp gelegen in de Alblasserwaard. Heel Kinderdijk ligt onder de zeespiegel en staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. De vele molens en waterwegen vertellen het verhaal van de 'Lage Landen'. Zeker een aanrader om met je huurauto te bezoeken! Ook ben je vanuit Dordrecht zo in Nationaal Park de Biesbosch, waar je heerlijk kan wandelen of fietsen door één van de waterrijkste gebieden van Nederland met zoetwatergetijden, kreken en wilgenbossen. 

Busje huren in Dordrecht

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Dordrecht? Wij hebben verschillende bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens beschikbaar. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Extra handig voor die zware wasmachine! We hebben verschillende formaten busjes te huur. Of je nu een kleine bestelbus, grotere bestelbus of ruime bakwagen wil huren, het kan allemaal! En ook wel handig: je mag al onze busjes gewoon met je B-rijbewijs besturen. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!


Veelgestelde vragen over autoverhuur

Ik heb geen creditcard, kan ik een auto huren?
Je kan bij ons gewoon een auto huren zonder creditcard. Je betaalt de huurprijs en de borg gewoon met je pinpas. 

Kan ik ook een auto huren zonder borg te betalen?
Nee, je moet altijd borg betalen als je een auto bij ons huurt. We leggen je graag uit waarom. Al onze auto's zijn nieuw en daarom allrisk verzekerd. Omdat we wel willen dat je zuinig met onze huurauto's omgaat, hanteren we een Eigen Risico bij schade. Als je schade rijdt, betaal je alleen dit Eigen Risico. De borg is gelijk aan het Eigen Risico bij schade. Je kan het Eigen Risico en daarmee de borg (deels) afkopen, dit doe je in stap 2 van je online reserveringsaanvraag. 

Kan ik ook een auto voor een dag huren?
Ja hoor, in tegenstelling tot onze concurrenten is het bij ons ook niet duurder om maar voor 1 dag een auto te huren. Je betaalt gewoon ons vaste, lage dagtarief. 

Hebben jullie ook huurauto's met trekhaak te huur?
Als je een auto met trekhaak wil huren, kan je in stap 2 van je online reserveringsaanvraag de optie 'trekhaak' selecteren (vanaf de middenklasse auto). Wij doen dan onze uiterste best om een auto met trekhaak voor je te regelen. We laten je natuurlijk altijd even weten of dit is gelukt.

Is het ook mogelijk om kilometervrij te huren?
Nee, bij de huur van je auto is 100 km per dag inbegrepen. Rij je meer km's, dan betaal je hiervoor € 0,18 per extra km. 

Kan ik goedkoop een auto huren in Dordrecht?
De goedkoopste auto die wij verhuren is de compacte promotie auto. Dit is ook gewoon een luxe, nieuwe auto, maar dan met stickers. 

Kan ik ook een auto of bus huren die niet op deze pagina staat?
Je kan altijd even met ons bellen als de door jou gewenste auto of bus er niet tussenstaat, misschien kunnen we nog iets voor je regelen. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper Puttershoek, misschien hebben ze 'm daar beschikbaar. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101785 1785 beoordelingen

Alle reviews