Auto huren in Emmeloord

Autohopper Emmeloord, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promo

Bijv. Kia Picanto met stickers

dag29,-
weekend58,-
week203,-
0
Compact

Bijv. Peugeot 108, Kia Picanto

dag44,-
weekend79,-
week264,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag54,-
weekend97,-
week324,-
1
Ruim station automaat

Bijv. Toyota Corolla SW Automaat

dag74,-
weekend134,-
week444,-
0
Bestelbus 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy, Citroen Berlingo

dag64,-
weekend114,-
week384,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. Toyota Pro-Ace, Renault Trafic

dag79,-
weekend144,-
week474,-
1
Bestelbus 11 m³ laadruimte

Bijv. Renault master, Peugeot Boxer L2/H2

dag105,-
weekend189,-
week630,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag139,-
weekend249,-
week834,-

Voordelig huren in het weekend

Het huren van een huurauto in het weekend is namelijk altijd voordeliger dan het huren van 2 losse dagen! Neem bijvoorbeeld de Toyota Aygo X; voor een weekend betaal je slechts € 79,00 (ipv € 88,00 voor 2 losse dagen). Dit is inclusief BTW en 200 KM vrij.

Vestiging Autohopper Emmeloord

Autohopper Emmeloord
Randweg 16
8304 AS
Emmeloord
Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,5

van 01023637 23637 beoordelingen

Alle reviews

Auto huren in Emmeloord

Auto huren in Emmeloord? Autohopper autoverhuur in Emmeloord is waar je moet zijn! Met onze nieuwe en luxe uitgeruste huurauto’s ben je verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Alle huurauto’s zijn jong, vaak niet ouder dan een jaar. Autohopper is de autoverhuurder met het meeste aantal vestigingen van Nederland. Om die reden kunnen we de prijzen lekker laag houden: onderaan de streep zijn we in veel gevallen de goedkoopste. De prijs die je op deze pagina ziet is inclusief alle verplichte kosten en 100 vrije kilometers per dag. Alleen de brandstofkosten zijn exclusief (m.u.v. elektrische voertuigen). Alle huurauto’s zijn goed verzekerd en mocht er toch iets gebeuren dan kan je altijd terecht bij onze pechservice. Dus, auto huren in Emmeloord? Hop hop, naar Autohopper!

Busje huren in Emmeloord

Wil je een busje huren in Emmeloord, omdat je grote spullen moet vervoeren of binnenkort gaat verhuizen? Dat kan ook bij Autohopper autoverhuur in Emmeloord. We hebben verschillende bestelbusjes te huur. Of je nu een kleine bestelauto, grotere bestelbus of ruime bakwagen wil huren, het kan allemaal bij Autohopper Emmeloord. Je kan rekenen op een nette bus die minimaal voorzien is van goed werkende airco en audio installatie. De grote bakwagens met 20m3 laadruimte zijn daarnaast ook voorzien van een elektrische laadlift. Zo maken we je verhuizing nog wat makkelijker! Je B-rijbewijs is voldoende om onze busjes te kunnen huren. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Daarom kies je voor Autohopper

  • Nieuwe huurauto’s van maximaal twee jaar oud
  • Prijzen inclusief alle verplichte kosten
  • De grootste autoverhuurder van Nederland met meer dan 130 vestigingen
  • Het best beoordeelde autoverhuurketen van Nederland volgens Klantenvertellen

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Emmeloord

Kan ik goedkoop een auto huren in Emmeloord?
De goedkoopste auto is onze compacte auto. Deze auto is net als onze andere auto's maximaal twee jaar oud en verkeerd altijd in goede staat.

Kan ik een luxe auto huren? 
Dat kan, afhankelijk van wat je verstaat onder een luxe auto! Wij verhuren verschillende merken auto's, van een compacte Toyota Aygo tot een ruime Kia Niro. Al onze auto's zijn luxe uitgerust met minimaal airconditioning, audio-installatie en vijf deuren. 

Kan ik ook een auto huren zonder creditcard?
Ja, bij Autohopper Emmeloord heb je geen creditcard nodig. Je betaalt de borg en de huur gewoon met je pinpas. Bij het inleveren van de auto maken we het borgbedrag meteen via de app weer over naar je rekening, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je borg. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

Kan ik een auto kilometervrij huren? 
Nee, je krijgt standaard 100 vrije kilometers per dag (m.u.v. elektrisch). Daarna betaal je per extra gereden kilometer. Huur je dus een auto voor een week en rijd je hier 800 km mee? Dan betaal je nog 800 km - 700 vrije km's = 100 te betalen extra kilometers. 

Kan ik ook een auto huren voor 1 dag?
Ja, bij Autohopper Emmeloord betaal je een vaste prijs per dag. Waar de grotere autoverhuurbedrijven juist hogere kosten rekenen als je een auto voor 1 dag wil huren, betaal je bij ons een vast en laag dagtarief. Wil je in het weekend een auto huren? Dan nemen wij nadat je een online reservering hebt gemaakt contact op om te bespreken wanneer je 'm weer kan inleveren.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Beveiligingsvraag
Met deze vraag willen we voorkomen dat er spam reacties worden geplaatst.
Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,5

van 01023637 23637 beoordelingen

Alle reviews